продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Miracle Chopper задвижван с ръка кухненски робот

Добавете невероятна сила на рязане към вашата кухня с този невероятен инструмент. Salsa Express Miracle Chopper може да прави салса, да нарязва лук, да приготвя салати, сосове да нарязва домати на кубчета, да отделя яйчен жълтък и много други. Това е ръчен кухненски робот, така че не се нуждае от електричество, но ще предложи подобна скорост и резултати в сравнение с тези скъпи алтернативи. Само с леко завъртане на дръжката ще можете да кълцате, смесвате или разбивате по-бързо от всякога, а операцията без усилие ще обработва храната, която се нарязва 20 пъти по-бързо, отколкото бихте могли с нож.

Острието от две части се върти при всяко завъртане, така че за всеки завой ще режете няколко пъти и на множество места. Всяко острие също е двустранно, така че можете да режете в двете посоки за максимална мощност. Така че го завъртете няколко пъти в едната посока, и след това го завъртете обратно в другата посока за бързо и равномерно рязане. Може да ви помогне да приготвите домашна салса за следващото си парти, да накълцате лука, без да плачете, или дори да месите хляб за вечеря. Надстройте стандартния пакет, като добавите едно от резервните остриета на намалена цена. Изберете от самурайския стил или назъбения стил и той ще бъде включен като допълнително острие към стандартното. И двете са изработени от висококачествена неръждаема стомана и имат остри като бръснач ръбове, монтирани на три места. Jual (BESAR) Swift Chopper/ Food Processor/ blender tarik / Penggiling sayur dan buah QRS0X-44 Indonesia|Shopee IndonesiaНазъбените остриета са идентични със стандартните, но са три вместо две. Самурайската версия е остра само от едната страна, но има извит дизайн, който някои хора предпочитат. Нарежете на кубчета, смесете, пасирайте и др. Този компактен инструмент може да замени няколко други и да ви предпази от загуба на време и усилия, когато правите нещо само с усилията на ръцете си. Компактният размер и вложените части позволяват на този мощен инструмент лесно да се плъзга във всеки шкаф във вашата кухня. Чудесна алтернатива на обемисти и скъпи машини, които трябва да бъдат включени в контакта, тази джаджа е еднакво подходяща за случайна употреба или за ежедневна подготовка на храна.

Този инструмент прави тромавите електрически уреди нещо от миналото, като ви дава същата мощност и резултати на малка част от цената. Повечето хора не се нуждаят от луксозна машина за количеството, което ще я използват, а тази ще даде подобни резултати на много по-ниска цена и е невероятно лесна за използване и лесна за почистване. Не е включено електричество в работата на този деликатес за гурме храна. Това означава повишена безопасност, простота и преносимост. Този Чопър, блендер и миксер се предлага на цена от 14,95 долара.