продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

VIVOHOME дестилатор за чиста питейна вода

VIVOHOME стартира в Калифорния през 2015 г. с няколко първокласни продукта и проста мисия: помагайте на хората да подобрят домовете и живота си и с ясно послание. Издръжливо и интелигентно, безопасно и ефективно. Именно за това трябва да се запознаете с дестилатора за вода на VIVOHOME 4L Water Distiller това е идеалният инструмент, за да имате безопасна питейна вода,  независимо къде се намирате. Позволява ви да дестилирате своя собствена вода на различни места, като вашата къща, каравана или офис. С този уред ще имате прясна питейна вода за сравнително кратко време. С ниво на мощност от 750W и 4 литра обем, този воден дестилатор може да дестилира 1 литър вода на час, за общо около 23 литра вода на ден.

Тази машина за дестилирана вода е изработена от първокласна хранителна неръждаема стомана тип 304 и пластмаса без BPA, дестилатора  е издръжлив и устойчив на течове.  Дизайнът с нисък шум осигурява тиха работа през нощта.  Както дестилаторът, така и стъкленият контейнерът имат големи отвори за да е лесен достъпът за почистване. Ефективно премахва летливи органични съединения и други вредни примеси от водата. Ако се опитвате да се отървете от вредните химикали във водата, този дестилатор за плот ще отговори на вашите изисквания. Тази машина за дестилирана вода разполага с висококачествен LCD контролен панел, който може да ви помогне да настроите таймера според нуждите. Дигиталният дисплей показват също така и оставащото време за дестилиране на водата.

С функцията за защита от повишена температура, когато температурата на нагряване е над 115℃, домашният дестилатор за вода автоматично ще се изключи, за да се избегне прекомерна температурна повреда на машината. Водата се загрява като отделила си пара преминава през филтър от активен въглен след което кондензираната течност преминава в стъкленият контейнер годна за консумация. Дестилираната вода се използва широко в бизнеса и домакинствата. Много подходящ за лаборатории, болници, дентални клиники, офиси, семейства или пътувания. Вграденият алуминиев вентилатор с 4 перки на горния капак спомага за разсейването на топлината по време на работа, което прави машината безопасна и издръжлива.

Този дестилатор за вода трябва да бъде добре почистен поне 3 пъти, преди да го използвате за получаване на питейна вода. За да не повлияете на вашата употреба и вкус, препоръчва се да сменяте пакета с филтриращия активен въглен веднъж седмично и да почиствате тази машина след двукратна употреба. Добре проектиран, той е лесен за почистване. Уреда е лесно преносим благодарение на монтираната в горният край дръжка. Дестилаторът за вода VIVOHOME, е сертифициран, за да гарантира здраве и сигурност и че ще ви даде по-здравословна и чиста вода. Можете да закупите практичният уред на цена от 159,99  долара.