продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

nCamp Multi-Fuel мулти горивна мини печка за къмпинг

Нека да ви представим nCamp Multi-Fuel това е компактна многогоривна печка за къмпинг, предназначена за изгаряне на дърва или изобутан-пропан (с включен газов адаптер). Може също да се използва течно и твърдо гориво. Подготвителната повърхност може да се използва за рязане, поставяне или сервиране на храна. Печката включва също издръжлива, повърхност, за прикрепяне на кафе комплект и аксесоари. Печката за къмпинг nCamp Multi-Fuel е проектирана да използва клонки от гората за гориво, намалявайки теглото на вашия пакет и осигурявайки практически безкраен запас от гориво.

nCamp Launches Compact Wood-Burning Camp Stove | Baltimore, MD Patch

Печката има иновативна сгъваема горивна камера, която й позволява да е опакована като плосък пакет и намалява обема в опаковката. Печката nCamp е проектирана с горивна камера, която създава ефект на Вентури за по-добро и по-бързо нагряване. Вентилационните отвори изхвърлят пепелта и позволяват повишен въздушен поток. Дизаинът увеличава въздушният поток и по-доброто изгаряне. Докато иновативната долна плоча от неръждаема стомана, позволява по-висока температура на изгаряне.  Газовият адаптер nCamp позволява на печката nCamp да използва различни смеси като гориво. Печката е проектирана да използва дърва, но може да използва и твърди (хексамин), течни горива (диетилен гликол) и изо-пропан.

Amazon.com: nCamp Kitchen to Go 5 Piece Bundle, Portable Compact Multi-Fuel Burning Camping Stove, ISO Propane Adapter, Elevated Bamboo Cutting Board Prep Surface, Cafe Coffee Maker, Carrying Bag, For Camping : Sports

За разнообразяване на горивните източници е налице глава на персонализирания nCamp газов адаптер, която се прикрепя към долната плоча на горивната камера. Можете сами лесно е да прикрепите адаптера към печката nCamp. Маркучът се свързва към газова кутия и клапан за регулиране на потока. Компактната печка е лека, издръжлива и лесна за опаковане и пренасяне в следващото си приключение. Има широка стабилна основа, която ви позволява да използвате по-големи и по-тежки тенджери или тигани, като същевременно намалявате вероятността от преобръщане.

Плотът за готвене също осигурява място за поставяне на прибори по време на готвене, докато иновативната сгъваема горивна камера и сгъваемите крака я правят компактна, за да намалите обема в опаковката. Изработена е от, неръждаема стомана и алуминий. С тегло малко под 935 грама, това също е една от най-леките печки, които ще намерите.  Включва издръжлива найлонова чанта с шнур. Издръжлив калъф за носене, който пасва на nCamp Multi-Fuel комплекта включва подготвителна повърхност и аксесоари както и каишки за закрепване на кафе комплекта nCamp Espresso-Style. Пълният комплект  с включени аксесоари е на цена от 145 долара