продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Anova Precision Oven комбинирана фурна с пара и конвекция

Много готвачи, особено тези, които тепърва започват в кухнята, са шокирани да открият, че различните фурни готвят с различни скорости. Времената, посочени в рецептите, не са указания, базирани на работата на вашето конкретно устройство. Anova има за цел да рационализира процеса на готвене с пускането на Anova Precision Oven, комбинирана фурна с конвекция и пара, която дава прецизен контрол върху температурите и времето за готвене. Един от начините, по които Anova Precision Oven прави това е чрез използването на пара. Варенето с пара спира изпаряването на влагата от храната по време на готвене, което позволява да останат вкус и хранителни вещества, които иначе биха могли да бъдат загубени. Храна запазва естествените си витамини и минерали, докато ароматите и са концентрирани.

Anova Precision Oven Review | PCMag

Фурната също така осигурява режим Sous Vide, който дава точни резултати при готвене без нужда от торба или водна баня. Приложението Anova позволява многоетапно готвене, което позволява перфектни резултати, независимо какво е в менюто. Можете да готвите хрупкави хлябове, сочни зеленчуци и най-добрите пилешки гърди в едно устройство (с различни видове цикли на готвене, разбира се). С магията на контролираното впръскване на пара, вие ще наблюдавате през стъклото как закваската ви извира, при приготвянето на пресен хляб с развиване на перфектна коричка и трохи без използване на стресиращи температурни режими. С приготвянето на пара храната ви винаги ще запазва перфектен вкус. Има и други функции, които трябва да имате предвид, включително три различни температурни сензора за проследяване на процеса на различни храни.

Anova Precision Oven review - Reviewed

Налице е и сонда за храна, която следи вътрешната температура на всичко, което готвите. Резервоарът осигурява повече от 24 часа непрекъсната пара с едно пълнене, но може да се пълни и по време на готвене. Няма нужда да се притеснявате, че ястието ви е съсипано, защото ви е свършила парата. Приложението Anova Precision Oven може да ви преведе стъпка по стъпка през рецептите и да ви помогне да приготвите перфектното ястие всеки път. Можете да управлявате фурната направо от дръжката благодарение на вградения дисплей. С придружаващото го мобилно приложение имате удобни контроли на ваше разположение. Например, можете да стартирате и спирате фурната, да задавате всички настройки на фурната от температура до таймер, да задавате целевата температура на сондата и дори можете да изпращате етапите на готвене от рецепта на някой друг.

Ако сте домашен готвач, който се бори да направите следващата стъпка във вашето кулинарно пътешествие, прецизната пещ Anova Precision Oven може да е точно инструментът, от който се нуждаете, за да преодолеете препятствията, представени от традиционната фурна. Научете рецептите и стъпките и спрете да се притеснявате дали фурната ви достига правилната температура. В крайна сметка готвенето е изкуство, но печенето е наука – а в науката имате нужда от прецизни инструменти. Може да имате прецизната фурна на цена от 609,99 евро.