продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

веломобили

Veemo за комфортно и удобно предвижване в градски условия

Запознайте се с Veemo той ви позволява да намалите отпечатъка на CO2, като същевременно ще стигнете до където искате по-бързо. Пътувайте лесно до работа и обратно без типичните притеснения за времето и нуждата от душ. Асистентът на електрическият мотор на Veemo и постоянно променливата мощност на задният двигател автоматично сменят предавките за вас въз основа на предизвикателствата на пътя и вашия стил на каране. Това позволява на Veemo да превозва допълнителни товари и да лети нагоре по стръмни хълмове, като същевременно оптимизира обхвата на батерията. Електрическото задвижване на Veemo Bosch Performance Line CX осигурява на водача енергията да пътува по-далеч и по-бързо от веломобилите без усилване. Мощността за подпомагане на педала е съчетана със задна главина с безстепенно превключване на Enviolo®, която осигурява плавно каране без напрежение, когато е съчетано със задвижващия блок Bosch Performance Line CX за изживяване, което прави карането лесно за всеки.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0519/7430/8025/products/veemo-se-side-white-2400-2400_93ee15bf-b885-4919-9314-764e8cae44ee_800x.jpg?v=1651191415

Всичко това е направено, като се предлага максимална скорост от 32 км/ч за САЩ и Канада и 25 км/ч в ЕС. Въпреки че на някои това не звучи бързо, имайте предвид, че средната скорост на повечето пътувания в Северна Америка исторически е около 42 км/ч и пада всяка година от 2001 г. насам. Средните скорости на пътуване до работното място в ЕС са дори по-ниски. Батерията на Veemo се презарежда с помощта на всяка електрическа щепселна връзка и осигурява обхват на пътуване до 70 км на зареждане. Зарядните устройства са оптимизирани и съвместими за много различни електрически системи в зависимост от държавата. Това означава, че можете да пътувате до работа, да включите батерията си, за да се презаредите, и да карате същото разстояние по пътя към дома. Една батерия може да бъде заредена от обикновени домакински контакти за приблизително пет часа.

Veemo SE не е много по-голям от планински велосипед с дължина 200 см, ширина 89 см и височина 150 см и е одобрен за пътуване в рамките на велосипедни алеи в повечето градски населени места. Максималното бруто тегло на превозното средство позволява до 110 кг за водач и товар в допълнение към теглото на автомобила от 63 килограма (74 кг. с батерия). Товарното отделение, непосредствено зад седалката на водача, има капацитет от 60 литра. Veemo ще ви осигури комфорт при каране. Корпусът за ePod на Veemo предпазва ездачите от слънце, вятър и дъжд, като гарантира, че ездачите остават сухи, удобно  им е и се чувстват добре.  Veemo предлага цял набор от функции за безопасност, които се срещат по-често при автомобилите, включително двойни предни LED фарове, мигачи, ролбар, двойни предни колела (за да се избегне подхлъзване на променливите пътни настилки).

Налице са странични огледала за обратно виждане, винаги включен заден LED задни светлини, електрическа чистачка на предното стъкло и напълно хидравлични дискови спирачки и на трите колела  за безпрецедентна спирачна сила. Мисията на Veemo е да накара повече хора да опитат да карат колело, дори ако това е само от време на време или само за пътуване до работното място. “Ние сме на път към осигуряване на устойчиви, достъпни и достъпни решения за мобилност чрез триколесни, електрически асистиращи превозни средства. Устойчивостта е в основата на всичко, което правим, докато светът преминава към нисковъглеродна икономика” – споделят от Veemo.