продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

WaterH следете качеството на водата и вашата хидратация

Подобрете хидратацията си с умната бутилка за вода WaterH която е с вградени сензори за хидратация и чистота на водата, всичко в едно. Всъщност този продукт, свързан с приложение, има автоматичен и точен тракер за прием на вода. Няма нужда да гадаете или регистрирате ръчни записи. Сензорът във WaterH автоматично проследява точното ви ниво на хидратация. Не само това, но има и напомняне за хидратация с 360º LED светлина. Вашата чешмяна вода може да е замърсена а бутилираната вода може да има микропластмаси затова WaterH има вграден сензор за безопасност на качеството на водата чрез TDS Smart Scan. Той измерва общото количество разтворени твърди вещества (TDS) и открива невидими замърсители с повече от 99% точност. Като цяло, това ви помага да се предпазите от замърсители като желязо, сулфат, манган, бромид и арсен.

WaterH all-in-one smart water bottle makes hydration easy with tracking & analysis » Gadget Flow

Изработен с интериор от висококачествена пластмаса и медицински клас стомана която предотвратява навлизането бактерии и миризми. Как работи WaterH. Заредете вашата умна бутилка от безжичната станция за зареждане. Свържете вашата бутилка с приложението WaterH. Тествайте като напълните смарт бутилка и незабавно получете резултати в приложението WaterH, за да видите и проследите качеството на водата си. Хидратирайте пийте и продължавайте да се движите през деня си, докато WaterH проследява напредъка ви и ви тренира за вашата наи-добрата хидратация. Освен това корпусът от неръждаема стомана с двойна стена гарантира, че може да издържи на ежедневна употреба.

Review: WaterH app-connected smart water bottle coaches your hydration

Способен да поддържа напитките ви студени, той има водоустойчив, устойчив на атмосферни влияния, на повреди и устойчив на ръжда дизайн. Бутилката е снабдена е с капачка със система за бързо отваряне като за спортисти и има дизайн, който му осигурява захват, който предотвратява плъзгането му вашите ръце.  И накрая, той се предлага в 3 елегантни цвята и дори се зарежда безжично. WaterH се фокусира върху предоставянето на най-добрите инструменти за хидратация, така че да могат да бъдат постигнати най-добрите резултати за вас.

WaterH е интелигентна бутилка за вода с TDS технология, така че да можете да се насладите на всяка глътка уверено. Във WaterH не оставя нищо на случайността. Здравето не трябва да се основава на надеждата, че водата, която пием, е с високо качество, или да се надяваме, че не забравяме да пием по време на натоварения си график. Умната бутилка WaterH ще бъде доставяна от месец октомври 2022 г. и в момента е достъпна на сайта Kickstarter за цена от 69 долара с 30% отстъпка от планираната продажба на дребно която ще е 99 долара.