продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Light Repel преносим компактен репелент против комари

Прекрасното лято идва и вие нямате търпение! Въпреки това, когато отидете на къмпинг или излет, ухапванията от комари винаги развалят настроението ви. И все пак традиционните репеленти против комари са или твърде обемисти за носене, или имат слаб ефект на репелента срещу комари. Напълно безполезно хвърляни пари. Как, можем да имате място без комари  и как  да прекараме приятни и безопасни моменти сред природата. Екип от ентусиасти смята че е открил идеалното решение, преносимият репелент против комари Light Repel!  Преносимият репелент Light Repel използва термичния метод за отблъскване на комари, използвайки топлина за активиране на репелент, който предпазва комарите и насекомите. Нагрятата подложка освобождава вешества с аромата на естествени растения, които отблъскват комарите, което гарантирано е най-ефективният репелент срещу комари.

Дизайнът на Light Repel се състои от двойни подложки против комари от двете страни на устройството. Позволява ви да изберете двустранен или едностранен репелент против комари според различни ситуации. В сравнение с други едностранни репеленти за комари, гамата от репеленти на Light Repel е по-изчерпателна с много по-силен ефект на отблъскване на комари. Уникалната разработена нагревателна плоча на Light Repel ще загрее подложката против комари и ще освободи миризмата бързо, образувайки невидим щит за блокиране и отблъскване на комарите. Можете безпроблемно да създадете зона за защита от комари. Пази ви от досадни комари и други насекоми. Малък и преносим е най-важният при пътуване на открито. Поради това дизайнерската концепция на Light Repel е създадена, за да удовлетвори изискванията за дизайн на продукта като намалява размера до този на  AirPods.

Въпреки че е малък той притежава изключителни качества за отблъскване на комари. Можете да носите сам Light Repel със себе си, където и да отидете. Проектиран с кука, можете да закачите Light Repel където пожелаете, като куфар, раница, палатка и т.н. Light Repel е проектиран с 2 режима, външен и лагерен режим. Натиснете и задръжте бутона за захранване за 2 секунди, за да влезете в лагерния режим на 3 метра обхват на репелента, със светещ зелен индикатор. След това натиснете отново бутона за захранване, за да влезете в режим на открито, който активира мощния репелент за комари за до 9 метра обхват на репелента, индикаторът ще светне червено. Натиснете бутона за захранване още веднъж, за да изключите отблъскването.

Можете да зареждате Light Repel с всяко устройство през USB порта, напр. мобилен телефон, енергийна банка или външна захранваща батерия и т.н. Батерията на мини репелента издържа 15,5 часа в лагерен режим и 7,5 часа във външен режим. Външната среда е непредсказуема и имайки предвид това, Light Repel е проектиран да бъде водоустойчив IPX4. Независимо дали се намокри в дъжда, пръска се или дори случайно падне в локва, Light Repel няма да причини късо съединение във водата и неизправност. Можете да имате своя компактна защита срещу комари ако я закупите от Indiegogo на цена от 30 долара.