продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

Splach Twin перфектен за градска употреба и офроуд

Скутери, има всякакви, но не и тип, който да отговаря на вашите нужди както за офроуд приключения, така и за ежедневно пътуване до работното място ? Вече не! Splach Twin е роден, за да удовлетвори копнежа ви за свободното време на открито и ежедневната градска атмосфера. С двойни мотори, широка палуба, плътни гуми и сгъваем дизайн, Splach Twin обещава да осигури най-гладкото и вълнуващо пътуване както в града, така и извън него. И го прави, без да източва банковата ви сметка. Двуколесният скутер може да се похвали с някои наистина конкурентни и първокласни функции. С два двигателя (оттук и името), Splach Twin обещава да достави удвоена мощност. Той е оборудван с двойни 600W безчеткови мотори, които генерират максимална мощност от 1000Wx2.

Скутерът може да ускори до 45 км/ч само за четири секунди и може да се изкачва по хълмове с 40% наклон. Splach Twin се захранва от 48V/15.6 Ah батерия, която твърди, че предлага до 56 км обхват на едно зареждане. След като се изчерпи, трябва да изчакате 7,5 часа, за да се зареди напълно. От гледна точка на дизайна, Twin разполага с алуминиева рамка от авиационен клас, удобна палуба с ширина 19,8 см, предно и задно регулируемо окачване, колела с диаметър 20 см и устойчивите на пробиване плътни гуми осигуряват плавно каране по различни терени, настилки, трева, мръсотия, чакъл, какво ли не. А за ефект има и някои готини, многоцветни околни светлини от двете страни. Те разбира се, са в допълнение към предните LED светлини, но също така помагат за увеличаване на видимостта ви.

Splach Twin е сгъваем, за по-добра преносимост и има регулируемо стебло, подходящо за ездачи с различни височини. Налице са 12 скоростни режима. От вашето кормило можете да превключвате между работа с единичен или двоен двигател, а има и бутони за двата налични режима на каране: Eco и Turbo. Тук има двойна спирачна система механичните барабанни спирачки и E-ABS създават отзивчива спирачна сила. Полезен товар до 100 кг гарантира безопасно и стабилно  каране. Присъства и темпомат който може да се активира за 6 секунди , когато скоростта на шофиране остане непроменена, поддържайки комфортен круиз и прави батерията да издържи много по-дълго.

Що се отнася до функциите за безопасност, новият Splach Twin има предно отделение на стеблото за GPS тракера на Apple,  AirTag, така че винаги можете да знаете местоположението на скутера. Първокласният, но достъпен скутер от Splach може да бъде поръчан от Indiegogo и ако сте сред първите 50 поддръжници, можете да получите на супер ранна цена от 899 долара. Това е сладка сделка точно там, като се има предвид, че препоръчителната му цена на дребно е 1699 долара.