продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Walewale Multitool малък универсален мултиинструмент

Walewale Multitool е малък мултиинструмент за велосипеди. Той представя 16 изчерпателни функции в едно, многофункционален инструмент за ремонт за шосеен или планински велосипед с отвертка, гаечен ключ с комплект линийка. Инструмента обича да се трансформира от малък комплект в аварийна микро работилница за решаване на вашите нужди по време на приключения. Всички части на инструментите за ремонт на велосипеди са изработени от хром-ванадиева стомана, тя има по-добра здравина и твърдост от обикновените инструменти от въглеродна стомана, която е чудесен материал за висококачествени инструменти. Надеждна  за всякъкъв вид употреба.

Теглото на този микро инструмент е само 127 грама, много малък и лек за поставяне в чантата или джоба си, когато излезете. Може да бъде временна алтернатива, когато имате нужда от малък измервателен инструмент или гаечен ключ, отвертка или други опции. Удобният многофункционален инструмент ви позволява да имате серия от различни функции (като гаечен ключ за спици, гаечен ключ с различни размери) и различни видове отвертки (като шестоъгълни, Torx, шлицови и кръстосани), които помагат за работа на велосипеда или в различни други ситуации.

Налице са отвертка с плоска глава 5 милиметра, отвертка Phillips, гнездо с шестоъгълник (свободно свалящо се) милиметричен външен шестостен ключ, ляв и десен гаечни ключове. Налични са хоризонтален отвор за отвертка и вертикален отвор/удължител за отвертка гаечен ключ. Ключ за спици на велосипеди. Приложима удобна линийка. Инструментът е подходящ за работа на открито за алпинизъм, приключения, къмпинг.  Комплекта аксесоари за Multitool е модерен и ергономично проектиран благодарение на своите размери, той е удобен за държане в ръка по време на работа, продуктът без никакви недостатъци и гарантира защита на вашата безопасност. Мултиинструментите Walewale ви предоставят правилното изживяване по време на употреба, бързи и лесни за ремонт, независимо дали сте майстор механик или въртите първия си гаечен ключ. Може да имате  мулти инструмента от Аmazon  на цена 9,99 долара.