продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Multak Pen мулти инструмент за оцеляване

Запознайте се с  Multak 10-в-1 това е многофункционална писалка за ежедневно носене. Tool Pen е първият в света подобен мултифункционален инструмент за оцеляване с писалка, нож за гравиране, свирка, връх за разбиване, отвертка, фенерче, компас и отварачка за бутилки. Произведен от алуминиева сплав е проектиран да бъде издръжлив и здрав. Инструментът осигурява здраво захващане за всичките си функции. Multak предоставя решение за ежедневните ни нужди само с един удобен инструмент. Инструментите можете да бъдете заменени с един бърз ход и той ще отговори на вашите различни нужди. Винтовете с обратна резба правят комплекта по-стабилен и не се разхлабват. Писалката Multak Pen, е проектирана да има перфектен баланс в ръката ви. Така че вашето писане винаги ще бъде с максимален комфорт. С четири пълнителя включени в писалката.

Ножът в комплекта е късо компактно острие с отлична производителност на рязане и устойчивост на корозия, подходящ за вашата ежедневна употреба. Независимо дали става дума за кутии, хартия, въже, етикети, пластмаса или торби, това острие може да се справи с него. Присъства твърда отварачка за бутилки – Отворете всяка капачка за бутилка с лекота. Когато слънцето залезе, можете да продължите да изследвате или да осветите къмпинга си със мини фенерът, които може да издържи до 5 часа! Режимът SOS го прави отличен елемент за оцеляване. Без значение къмпингуване на открито, туризъм, нощни разходки или у дома по време на прекъсване на тока, проверка на автомобила си край пътя, можете да го използвате като осветително устройство, за да видите. Налице е супер компактен разбивач на стъкло който е на върха на Multak Pen. Има остър, но по-сигурен и по-широк отблъскващ връх. Когато закаленото стъкло се счупи, по-широкият връх ще изтласка фрагментите от ръката ви при спешни случаи.

Тук присъства и плоска отвертка, полезна за затягане на винтове, които никога не сте смятали, че трябва да затегнете както и външен шестограмен ключ много удобен инструмент, който разполага с конструкция на дръжката от една част за допълнителна здравина. В мулти инструмента е интегрирана силна свирка, която е уникално проектирана да произвежда тон за привличане. Независимо дали пътувате, къмпингувате, пътувате с раница или дори учите бойскаутите да намират пътя си, точността на компаса никога няма да ви остави да гадаете коя посока е север. Компасът е най-добрият инструмент, който да ви води през всичките ви приключения на открито. Дизайнерът е оформил Multak от твърд метал, използвайки качествената технология и процеса на анодиране, и е устойчив на петна и корозия, както и за постигане на фин външен вид и голяма издръжливост.

Писалката е проектирана да бъде компактна, със здрав и лек корпус, който предлага максимално съотношение сила/тегло, за здрава, издръжлива писалка за мъже и жени, която също е изключително лека за ежедневно носене. Поставете го в джоба си толкова лесно, колкото обикновената писалка и ще стане част от ежедневната работа и почивка. Писалката може да бъде ваша от Kickstarter на цена от 35 долара със специална отстъпка от 29%. Очаквана доставка август 2022 г.