продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

NewLaser високо скоростна преносима машина за гравиране

Представяме ви NewLaser това е високомощна, преносима настолна машина за лазерно гравиране. Поддържа гравирането на цилиндрични обекти и може да гравира върху повърхността на обекти на изключително дълги дължини. Това е мощна, проста и безопасна машина за лазерно гравиране. NewLaser е в състояние да работи със стотици различни материали. Следователно, той може напълно да отговори на различни нужди от гравиране. Без значение нож от неръждаема стомана, боядисано платно или захранващ блок с анодизирана алуминиева повърхност. Персонализирайте продуктите си за минути и започнете да създавате с Newlaser. Предимството на оптичния път помага на NewLaser да генерира лазер за по-фини детаили и по-висока мощност. Лазерът е с висока мощност от 10W и може да гравира дори върху повърхността на неръждаема стомана, въглеродна стомана и анодизиран алуминий.

Освен това NewLaser може да реже 3 мм дърво и акрил без усилие. Лазерният гравир притежава ултрависока скорост на работа. В допълнение, той може бързо да визуализира интуитивно работната позиция. В резултат на това скоростта на гравиране е десет пъти по-бърза от другите гравьори, което значително подобрява ефективността на гравиране. Веднъж инсталиран, NewLaser може да гравира на 360 градуса върху цилиндрични обекти. Така че независимо дали правите дизаин на химикалка или кока-кола, можете лесно да  впечатлите с 360 градусова визия. Искате да гравирате на дълги разстояния. Newlaser може да се трансформира в автоматично работеща машина с помощта на ролки и да ви даде невероятното изживяване при безпроблемно гравиране върху дълги обекти.

Безкрайното ръчно регулиране на фокуса приключва тук, NewLaser предлага целия процес на гравиране и рязане в режим на автоматично фокусиране. Перфектно подравненият сензор за автоматично фокусиране прави гравирането по-бързо и по-лесно от всякога. NewLaser може бързо да визуализира работната позиция интуитивно. По този начин скоростта и точността на гравиране също са значително подобрени. Функционалното приложение прави гравирането отново по-лесно. Няма нужда от лаптоп. Всеки може да редактира изображението според изискванията на приложението и да го изпрати до NewLaser по безжично предаване. В допълнение, вградената памет с голям капацитет позволява на устройството да поддържа офлайн гравиране.

Безопасноста на първо място. Машината ще спре да работи, когато срещне вибрация или някой домашен любимец/дете се приближава по време на работата си. Newlaser съчетава характеристиките на преносимост и капацитет. Освен това интегрираните дръжки позволяват лесно пренасяне от всяка страна. Можете също така лесно да опаковате лазерният гравир в раницата си за секунди. Изящният и преносим размер за носене ще ви позволи бързо да го носите, където и да отидете. Newlaser се предлага в Kickstarter на цена от 399 долара с 43% отстъпка.