продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

скутери

Vida-a-gogo компактен удобен и достъпен Е-скутер

Години наред електрическите скутери бяха обемисти, неудобни, скъпи машини с ограничен живот на батерията. Бавно, това се промени. Е-скутерите вече са по-леки, стилни и по-мощни от всякога. Не е нужно да сте физически в перфектна форма, за да карате такъв. Те ви извеждат навън, намаляват задръстванията и намаляват въглеродния ви отпечатък. И на всичкото отгоре са забавни! Преобразете начина, по който се движите! Представяме ви Vida-a-gogo е удобен, седнал електронен скутер, който ефективно ви отвежда до и от вашата дестинация. Направете пътуването си просто, забавно и весело. Vida-a-gogo разполага с мощен 400W двигател, който осигурява незабавен въртящ момент и бързо ускорение, така че можете да се движите по улици, наклони и различни видове терени с лекота.

https://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/vida-a-gogo-aims-to-reinvent-the-electric-scooter-it-s-groovy-smart-and-feature-rich_8.jpg

Налице са 3 скоростни режима. Vida-a-gogo има максимална скорост от  30 км/ч и максимален обхват от  50 км, за да ви отведе до вашата дестинация бързо и ефективно. Батерията от 384 Wh ви позволява да не се притеснявате за пробега. Можете да заредите напълно батерията за четири часа. Големите 10-инчови предни и задни гуми с противоплъзгащи протектори и двойна система за окачване поглъщат неравностите, така че да пътувате плавно по всеки път. Когато сте готови да тръгнете, просто докоснете двукратно бутона START, за да стартирате дистанционно Vida-a-gogo. Важна информация като текущата ви скорост и живот на батерията се показва наведнъж на LCD дисплея, така че да знаете кога да заредите.

E-Mount на кормилото е оборудван с USB порт за зареждане, така че можете да използвате вашия смартфон, за да навигирате до вашата дестинация и да го поддържате зареден в същото време.Можете безопасно да заключите своя скутер. Всеки опит за преместване ще задейства алармата и блокирането на двигателя/колелото. Vida-a-gogo е изграден като седящо , сгъваемо превозно средство, фокусирано върху комфорта, преносимост, безопасност и лекота на използване. Но не се заблуждавайте, скутерът може да изглежда като детска двуколка , но е подходящ за ездачи с височина от 155 см до 203 см. С оглед на безопасността, скутерът се предлага и с две огледала за обратно виждане и LED осветление както отпред, така и отзад.

Вземете скутера си навсякъде и оставете вашето пътуване да се разгърне! Съхранявайте лесно Vida-a-gogo у дома, под бюрото си на работа или в багажника на колата си. За да отговорят на нуждите на хора с различен ръст, е екипът е проектирал регулируеми седалки. Максималната товароносимост е  149 кг. Посрещнете 90% от ежедневните си нужди за носене на натоварване. Може да си вземете един от тези интересни скутери от Kickstarter на цена от 699 долара с 33% отстъпка от пазарната цена която ще е 1049 долара.