продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

лична грижа

QOOLA климатизирана електрическа яка

Има безкрайни дейности на открито, които са идеални за лятото, но не и когато е изключително горещо или влажно. Силната топлина може да ви изтощи и да застраши собственото ви здраве, тъй като може да доведе до топлинен удар. Един вентилатор няма да е достатъчно мощен, за да ви охлади през горещ летен ден, затова е разработен  QOOLA. Портативният климатик QOOLA може да се използва за климатизация или отопление. Първокласната плоча от неръждаема стомана на уреда може незабавно да донесе усещане за прохлада или топлина в тялото ви. Може да разсейва охлаждането за потребителите в горещо време и да генерира отопление в студено време. Подходяща е както през зимата, така и през лятото. Няма повече петна от пот или неприятни миризми. QOOLA променя общото ви ниво на комфорт, а не само телесната ви температура.

Премахнете влажността и горещите вълни за секунди с технологията за двоен климатик на QOOLA, така че да можете да контролирате температурата на тялото си и да ви поддържа свежи през целия ден, където и да сте. QOOLA се предлага с 4 режима на охлаждане и отопление, температурите могат да бъдат понижени до най-ниската 15°C или да бъдат повишени до най-високата загряващите 45°C , което означава, че можете лесно да настройте желаната температура по всяко време. Във вътрешната при подаване на електричество два полупроводника от двете страни се  загряват или охлаждат въздуха използвоики елементи на Пелтие след това въздуха се доставя от турбините. Тъй като въздухът не се отклонява в два потока, както при единична турбина, промяната на температурата е мигновена и ще я почувствате веднага. При това почти безшумно.

Като се има предвид, че можете да го използвате през четирите сезона! QOOLA е сравнително лек, така че без значение дали се катерите, бягате или просто се наслаждавате на пикник в парка. QOOLA осигурява хладно усещане директно на врата ви, за да ви осигури най-доброто охлаждане и можете лесно да регулирате най-подходящата за вас температура в диапазона от 25°C-15°C като ви освежава и охлажда. Използвайки елементи от неръждаема стомана с висока топлопроводимост и отразяваща способност, системата контролира температурата точно и прецизно. Чрез ефективно разсейване на топлината, бързото, но удобно охлаждане и отопление идват незабавно с натискането на един бутон! QOOLA генерира йони за премахване на остатъчни замърсители, за да създаде пряк свеж въздух. Той ефективно премахва вредните фактори, за да осигури пречистен въздух направо в носа ви. През зимата QOOLA може да се използва за затопляне на тялото ви до комфортна и уютна температура, 38°C- 45°C докато навън е ветровито и хладно.

QOOLA е изработена от удобен и издръжлив материал , който улеснява безопасното носене на шията. Освен това има гъвкава рамка, която може да се регулира под ъгъл, подходяща за различни дрехи. Уреда е устойчив на прах и пръски , предотвратявайки навлизането на пот или водни капчици. QOOLA поддържа до 30W бързо зареждане с USB-C вход . Просто включете зарядното си устройство, отпуснете се за два часа и половина и QOOLA ще бъде напълно заредена, готова да ви държи хладни отново! Тя предлага 5-6 часа работа, което е повече от достатъчно за работа през целия ден. Можете да закупите климатизираната яка от Kickstarter  на цена от 64 долара Ще получите 1 x QOOLA със специална отстъпка от 41% Спестете 45 долара.