продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

MEALZTIME безжична самонагряваща се кутия за обяд

Ако сте в движение през целия ден, лесно е да се окажете, че ядете скучен обяд или изобщо пропускате хранене. Но според изследване на храненето, редовният график на хранене е по-добър за тялото ви. Тук идва най-доброто MEALZTIME  само с едно докосване и за минути си приготвяте топла храна, на която можете да се насладите, където и да сте, независимо дали е в офиса или на път. С MEALZTIME нямате нужда от контакт или външен източник на захранване, за да загреете вашият обяд. Мощният капацитет на електрическата кутия от 10 000 mAh може да загрее до 4 хранения с едно зареждане. Светодиодният индикатор показва нивото на батерията, така че не е нужно да се притеснявате, че захранването е изчерпано. Не се притеснявайте, вече можете да затоплите обяда си в MEALZTIME, вашето лично бенто нагревателно устройство в движение.

Кутията осигурява 360° микроциркулационно отопление, предназначено да затопля храната равномерно до 65°С. Технологията за консервиране загрява храната бързо, без да разрушава хранителните структури или вкуса на съставките. Можете да се насладите на храната си при оптимална температура точно както бихте направили у дома. В зависимост от съдържанието, ястието ще бъде готово за 10-15 минути. Някои по-плътни ястия ще изискват по-дълъг период на загряване, за да достигнат задоволителна температура. Външният корпус на MEALZTIME е направен от ABS пластмаса, а вътрешният му контейнер е изработен от неръждаема стомана за хранителни цели.  MEALZTIME е изключително издръжлив и устойчив на удар. Освен това е изключително лек, достигайки само 784 грама. Можете да заредите вътрешната батерия за 3 часа.

This sleek self-heating bento box looks like something Apple would create - winnquick.com

Всеки MEALZTIME се предлага с капацитет от 900 ml, което го прави идеален за една здравословна порция хранене. Вземете MEALZTIME на работа, училище, отдих на открито или пътуване и се насладете на вкусна, топла храна в движение. Можете да извадите вътрешният метален контейнер и да съхраните храната в хладилник. Контейнерът от неръждаема стомана се предлага с плътно монтиран капак за предотвратяване на разливане/капване. Капакът се предлага и с отвор за пара, който облекчава налягането във вашата кутия за обяд. MEALZTIME има един единствен отворен контейнер, но може да бъде отделен от разделител, който идва заедно с комплекта ви, което ви позволява да съхранявате два вида храна и да добавяте разнообразие към ястията си. Можете да вземете MEALZTIME навсякъде със себе си, от класна стая и офис до паркове и плажове, без да се притеснявате за контакт или външно захранване. Можете да се насладите на горещи храни по всяко време и навсякъде – това е само на един бутон разстояние!

Със своя подвижен вътрешен контейнер и разделител от неръждаема стомана почистването е лесно. Просто го извадете, измийте, избършете и го поставете в MEALZTIME и сте готови да тръгнете. Контейнерът, разделителят и капакът от неръждаема стомана са подходящи за миене в съдомиялна машина. За разлика от алтернативите на пазара, той е изключително лесен за използване. Няма нужда да добавяте вода и е напълно безжичен. Можете да вземете MEALZTIME навсякъде! Ако искате да имате своя затопляща се кутия може да поръчате от Kickstarter на цена от 79 долара. Спестете 60 долара от пазарната цена която ще е 139 долара.