продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електро мотоциклети

Ox Patagonia атрактивно приключение на приемлива цена

Електрическите мотоциклети обикновено са или изключително способни и непростимо скъпи, или достъпни наистина но по-близо до територията на скутерите. Ox Patagonia, излизащ от Мадрид, има за цел да намери атрактивна среда използваемо електрическо приключение за сравнително приемлива цена. Той е изграден върху първия модел на испанската компания, Ox One cafe racer, и споделя по-голямата част от платформата за производителност на този електромотоциклет.  Ox Patagonia притежава 11-kW пикова,(15 кс.) и 6-kW номинална (8 кс).мощност и максимален въртящ момент от 50-Nm  с двигател на задната главина, доста спокоен агрегат на хартия, който позволява благоприятна скорост за магистрала от 110 км/ч. Подвижната батерия, която тежи 22 кг и обещава пробег от 100 км. Зарежда се на 100% за 5 часа от всеки домашен контакт. Животът на батерията е 2200 цикъла (95 000 км).

Също така от Ox Patagonia идват с рамка с двойна люлка и плоската пейка за двама, цифровото табло и малкото отделение за съхранение под „резервоара“, в комплект с USB зарядно устройство. По същия начин системата ELISA е проектирана с една основна цел: да подобри изживяването при шофиране на OX. Позволява ви да бъдете свързани с вашия OX навсякъде и да знаете неговото местоположение и обхват посредством GPS функция. В случай на откриване на неочаквано движение или кражба, той ви изпраща незабавно известие до мобилния ви телефон. Можете също да проверите последните си пътувания или статистиката за шофиране. ELISA е наясно със заобикалящата го среда. Благодарение на сензорите с 360º обхват, вградени около електромотоциклета, той позволява на вашия OX One да открива други превозни средства, които са опасно близо до вашия OX. В случай на опасност кормилото вибрира от страната, от която се приближава заплахата, за да можете да реагирате навреме.

Окачването на Patagonia е с дълъг ход и позицията за каране е по-изправена. Разполага с две дисаги от всяка страна от кожа с вместимост 14 л за транспортиране на предмети, от които се нуждаете ежедневно. Неговите двойни  офроуд гуми осигуряват адаптивност към всяка повърхност. Гумите са 17-инчова отзад с мотор в главината и 19-инчова със спици отпред. Електромотоциклетът разполага с регулируемо окачване в двата края, нещо, което ще бъде полезно при поемане на неравен терен. Освен това получавате предни и задни дискови спирачки с технология за синхронизирано спиране, за да направите велосипеда по-безопасен. Той също така включва странични защити от двете страни на обтекателя, за да го предпази във всяка среда.

Patagonia има четири режима на шофиране, режима Adventure, е с най-голяма мощност, за да не поставяте ограничения на вашите пътувания. Общото тегло на машината накланя везните на 160 кг като товароносимостта е 250 кг. Наистина, разбира се, това е приключенски мотор в същия смисъл, в който повечето джипове са със задвижване на четирите колела. При цена от 6900 евро  обаче може би има ниша за подобни машини. OX прави всичко възможно, за да поддържа електромотоциклетите си достъпни и това е хубаво нещо. Все пак за тези които го искат доставките на Patagonia ще  започнат от септември.