продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Coleman OneSource акумулаторната безжична прахосмукачка

Прахосмукачката вероятно е едно нещо, което никога не сте мислили да добавите към вашата къмпинг раница. Въпреки това, ако някога ви се наложи да почистите прах, мръсотия и остатъци от храна от палатката си, не можем да си представим по-лесен инструмент за носене от акумулаторната безжична прахосмукачка Coleman OneSource. Ръчната прахосмукачка, ви дава компактен инструмент, който можете да използвате за почистване на палатката по време на къмпинг, което ви позволява да поддържате подовете на убежището си без замърсявания, без да се налага да изваждате подложката и да я почиствате от прах отвън. Акумулаторната безжична прахосмукачка Coleman OneSource е малка ръчна почистваща машина с размери 16,7 x 12 см (дължина x височина), което я прави достатъчно компактна, за да се побере в раници и всякакви други чанти, които носите на лагера.Оформен е като всяка стандартна прахосмукачка с пистолетна дръжка, така че трябва да е достатъчно лесна за използване, когато изсмуквате мръсотия от всяка част на вашата палатка или екипировка, която се нуждае от почистване. Засмукващата сила е достатъчно силна, за да изсмуква прах и мръсотия, но не и по-големи и по-тежки обекти (като трева или камъчета), точно като други с подобен размер прахочистачки. По принцип е добре за използване в лагера, но все пак ще искате нещо малко по-голямо за почистване на колата си. Предлага се с дизайн без торба, с контеинер който заменя обичайната торбичка за многократна употреба. Филтърът също може да се мие, така че просто почиствате и двата всеки път, когато контеинерът се напълни, като той има 230 мл обем.

Предлага се с всички необходими приставки, включително четка за търкане на твърди повърхности и удължител. Акумулаторната безжична прахосмукачка Coleman OneSource използва същата акумулаторна и сменяема батерия като останалата част от линията OneSource.  По този начин, ако използвате други продукти на Coleman OneSource, можете да захранвате куп от уредите си със същите модули на батерията, като удобно ги разменяте от едно устройство на друго, в зависимост от това какво използвате. Подобно на други устройства OneSource, можете да го използвате и като захранваща банка, така че можете да включите смартфона си там.

Според екипировката, пълно зареждане на батерията е достатъчно, за да поддържа прахосмукачката да работи до 40 минути. Тъй като е проектиран за използване на открито, прахосмукачката е изградена със здрава конструкция, за да оцелее при всякакви опасности, които може да срещне по къмпинги и пътеки. По-конкретно, тя е устойчива на удари, същевременно получава водоустойчивост с IPX4, така че ще продължи да работи дори когато бъде намокрена. Акумулаторната безжична прахосмукачка Coleman OneSource е налична сега на цена от 89,99 долара.