продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

проектори

X300 Smart портативен високоговорител и проектор

Не ограничавайте изживяването си при гледане, слушане или игра само до вашата всекидневна. Нека да ви представим уникалният проектор X300 с персонализирани високоговорители и вградена батерия за поточно предаване в движение. С изключителен контраст осигурява зашеметяващиte 100 инча изображения на всяка повърхност – ден или нощ. Насладете се на филми, игри, спорт и стрийминг съдържание, което оживява със завладяващи детайли. С пълен HD и динамично изглеждащи сцени в 3 000 000:1 ултра-висок контраст с поддръжка на 3D Blu-ray. Отдайте се във всеобхватния акустичен рай, където и да сте с вградените високоговорители.

Специално проектираните високоговорители Harman Kardon на X300 предоставят нов стандарт за качество на звука на преносим проектор.  Двойните комплекти високоговорители, захранвани от 30W усилвател от клас D, осигуряват по-живи високи, балансирани средни и по-дълбоки баси за по-отчетливо, триизмерно аудио изживяване в сравнение с конвенционалните проектори. Вградената батерия от 10 000 mAh осигурява до 6 часа аудио или 3 часа прожекция, което я прави задължителна за следващото ви къмпинг пътуване или парти на покрива. Лесно удължете времето си за стрийминг с преносима захранваща банка. Яркостта на проекторът е 700 лумена, като LED източника на светлина има живот от 30 000 часа.

Свръхбързите 5Ghz Wi-Fi и Bluetooth ви позволяват да предавате отразявате  или да преглеждате на екрана съдържание от подръчните си мобилни устройства. X300 също така ви позволява да свързвате и презареждате устройствата си чрез USB Type-C, за да можете да се насладите на поточно предаване на Full HD видео, Прожектирайте съдържание директно от вашия телефон или други мобилни устройства. Насладете се на FaceTime с приятели или играйте Nintendo® Switch на големия екран без докинг станцията, всичко това чрез един кабел. Може да регулирате ъгъла на трапецеидалното изкривяване с интуитивни корекции, за да превърнете всяка повърхност в екран.

Може да използвате отразяващото огледало на X300, обръщането на огледалото ви позволява да персонализирате ъгълът на прожекция, дори превръщайки тавана ви в най-готиното кино.   X300 е нещо повече от високопроизводителна технология. Чрез комбиниране на първокласни материали с вдъхновен от изкуството дизайн, е създадено нещо, което ще бъдете също толкова горди да гледате, както и да използвате. Можете да закупите този интересен проектор от Indiegogo на специална цена от 749 долара.