продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Mosoco 3 в 1 безжичен уред за вакуумиране

Хладилникът запазва храната свежа, а вакуумният уплътнител за храни удължава времето за сухранение до 8 пъти по-дълго, като създава среда, която затруднява развитието на бактериите. Когато уплътнителят създаде оптимални условия за съхранение, храната може да издържи седмици в хладилник и да запази вкуса си. Представяме ви Mosoco 3 в 1 , който включва възможности за вакуумно опаковане, запечатване, вграден нож и вакуумиране на външни контейнери като ефективно предпазва храната от загуба на влага и изсушаване във фризера при това с безжичен дизайн. Силната мощност на засмукване от 65 kpa и прости илюстративни инструкции правят вакуумният уред да се използва по-лесно и по-бързо. Вакуумният уплътнител Mosoco има изненадващ капацитет на батерията от 5000 mAh и може да се използва до 80 пъти след пълно зареждане на батерията. Далеч по-удобно е да го вземете на къмпинг. Вместо да изхвърляте храната си или да се притеснявате, че няма достатъчно място за съхранение на храна, можете да разчитате на Mosoco да намали разхищаването на храна и да ви спести пари в дългосрочен план.

Без никаква сложна настройка, допълнителни части и дори кабел, можете лесно да запечатвате прясна храна всеки ден. Тъй като всеки артикул има уникална текстура и консистенция, наличието на различни настройки на засмукване е важна характеристика, която прави голямата разлика. Интегриран с вакуумно опаковане и запечатване, вграден нож за рязане на торби в едно устройство, вакуумният уплътнител Mosoco разполага с пет основни функции, които го отличават, включително VacSeal, Seal, SpotPumping, вакуумиране на контейнери и NTC защита от прегряване . С управление с едно докосване, той е напълно автоматизиран и лесен за използване, създавайки херметични уплътнения само за секунди. Режимът VacSeal ви позволява да отстраните въздуха от найлонов плик и да го запечатате плътно. Ако предпочитате да купувате хранителни стоки на едро и да ограничавате излагането на кислород, VacSeal ще свърши цялата работа. Бързо изберете режим VacSeal и увеличете живота на съхранение до 8 пъти.

Режимът Seal е оптимален за запазване на свежестта на нетрайни храни като бисквити, ядки, или полуизядени закуски. Просто натиснете бутона, за да ги запечатате срещу влага и насекоми. Вкусът се запазва следващия път, когато го извадите и ядете. SpotPumping ви позволява да контролирате плътността на вакуумния въздух според времето за пресоване. Най-добре е за храна, която е мека и много по-влажна, като супа, хляб, палачинки. Вакуумирайте контейнери или торбата за съхранение на храна с помощта на маркуча за изсмукване на въздух. Може да се използва за предпазване на алкохол в бутилки, виното и други напитки от окисляване. В допълнение към храната, ако опаковате дрехи с вакуумният уред, когато пътувате, ще има много повече място за други неща. Мощният мотор и вакуумната помпа ефективно изсмукват въздуха, за да осигурят отлична ефективност на вакуумиране. Дори 350 мл алуминиев кен да бъде успешно вакуумиран.

Можете перфектно да запечатате прясна храна, варираща от мариновани меса, мазни храни като риба, до сухи продукти, като брашно, захар, тестени изделия, бисквитки и дори кафе на зърна, както и плодове, зеленчуци. Запазвайки ефективно свежестта на съставките, можете да спрете бързото разваляне на храните. За да направите торбичка от руло, неочаквано е трудно да изрежете торбичката с ножица и да запечатате единия край. Акумулаторното устройство за вакуумно запечатване Mosoco има вграден нож за рязане на торби, който ви позволява да изрежете уплътняващата ролка до торба с размер по поръчка, като плъзнете наляво и надясно, спестявайки ви време и усилия. Освен това няма нужда от специални торбички. Може да се използва всякакъв вид торби и пликове. Работният звук е под 68db, така че няма да се чувствате раздразнени или неудобно наоколо. Вземете безжичен вакуумен уплътнител Mosoco от Кickstarter на цена от 55 долара с  30% отстъпка от пазарната цена.