продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

светлина

X-0 Knight най-мощното микро фенерче на пазара

Източникът на светлина е важен винаги, когато настъпи мрак. Имаме нужда от светлина, която да ни помага в различни ситуации, за да избегнем лутането в тъмното. Съществуващите опции на пазара са или ярки, но обемисти, или малки, но неефективни. С мисъл за съвършенството, екип се зае да създаде своя собствен малък ежедневен фенер. Мисията им е да ви предостави здраво, но компактно фенерче с първокласно качество, запознайте се с X-0 Knight. Това е ярък, компактен, уникален и издръжлив всекидневен фенер за различни нужди от осветление. Помага ви да се ориентирате в тъмното и да сте по-наясно със заобикалящата ви среда, което означава, че никога повече няма да бъдете хванати неподготвени. X-0 Knight е най-мощното микро фенерче, което можете да намерите на пазара. Осигурява до 1100 лумена светлина в минималистична си форма.

X-0 Knight е сравним с тактическо фенерче, което ви позволява уверено да си проправите път през тъмнината. Наличието на фенерче в смартфона е бонус, но такава функция е причина за бързо изтощаваща се батерия на телефона. С X-0 Knight получавате 40 пъти по-ярка светлина от тази на вашия смартфон, така че можете да спестите батерията на телефона си за предназначението му. Предлагащ се с невероятен микроразмер от 57 мм и 82 грама, X-0 Knight ви държи подготвени с усилване на светлината на една ръка разстояние. С мощен магнитен капак в долната част, можете също да прикрепите X-0 Knight към всяка метална повърхност за работа без ръце. Идеален за всякакви дейности на закрито или на открито. X-0 Knight се предлага с 5 общи режима на осветление: Moonlight, Low, Medium, High, Maximum и 2 режима на мигане: Strobe и SOS. Свободно избирайте от 7 настройки за яркост, които напълно отговарят на вашите нужди.

Свръхяркият LED OSRAM P9 и супер широкият обектив ви предлага максимална мощност с ъгъл на лъча от 175º. Вградената батерия WUBEN 18350 (1100 mAh) е малка, но мощна, тя може да захранва X-0 Knight до 130 часа в режим Moonlight. Времето е всичко, така че можете напълно да заредите X-0 Knight само за 90 минути чрез USB Type C кабел. Просто заредете преди  пътуване и сте готови за следващите няколко дни. X-0 Knight е с възможност за димиране. В допълнение към яркостта по подразбиране, можете също да регулирате предпочитаната от вас яркост във всеки режим на осветление. Изработен от самолетен алуминий (твърдо анодизиран или с микродъгово окисление), X-0 Knight балансира теглото, здравината и издръжливостта и може да издържи при всякакви обстоятелства.

Можете да избирате и  вариант с корпус от титан. По-лек, устойчив на корозия, устойчив на ръжда и има несравнима здравина, което прави X-0 Knight дълготраен инструмент, който ви спестява тонове пари от честа подмяна. Покритието на X-0 Knight му позволява да издържа на вятър, дъжд или сняг. X-0 Knight поставя нов стандарт за фенерчето за ежедневно носене, като предлага супер ярка светлина в такъв мини размер. Независимо дали сте в движение или си оставате вкъщи, готови за приключения или разхождате кучето си, X-0 Knight е идеалният избор за носене и осветяване на пътя. Вземете своят X-0 Knight от Кickstarter (твърдо анодизирана алуминиева версия, черен) само за 42  долара с  28% отстъпка от пазарната цена която ще е 59 долара.