продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

FEND SUPER компактна и преносима сгъваема каска

В преследване на най-високото качество след спечелването на награда Red Dot през 2018 г.  хората от FEND се завръщат с редизайн на популярния си сгъваем шлем за велосипеди. Проектиран да направи каската по-плоска, по-малко обемиста и впоследствие много по-преносима, FEND SUPER се предлага със същия компактен дизайн като предшественика си… с изключение на това, че сега се предлага с подвижни фарове и задни светлини, за да направи карането през нощта много по-удобно. FEND SUPER е основно каска, която е проектирана да бъде много по-преносима от средната ви каска за велосипед. Когато е отворен, това е безопасна, сертифицирана каска, която пасва на почти всички размери на главата, но сгънете страничните си капаци надолу и изведнъж FEND SUPER заема само 50% от първоначалната си форма.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0572/9678/1356/t/3/assets/simple-spinf0efef-1652498935287.gif?v=1652498939

Сега в по-тънък и плосък аватар, FEND SUPER може лесно да се съхранява в чанти, раници и шкафчета, което го прави удобен за носене, когато не го носите. Проектиран да отговаря на американските и европейските стандарти за безопасност за велосипеди, скейтбордове и електронни велосипеди/скутери под 32 километра в час, FEND SUPER е изграден с издръжлива ABS обвивка, силно абсорбираща удара EPS сърцевина и гладко матово покритие. Предлага се в 3 размера, шлемът тежи някъде между 390 грама и 445 грама в зависимост от размера и се предлага с до 12 вентилационни отвори, за да поддържате главата ви лека и ветровита, докато карате. Това, което отличава FEND SUPER обаче, са подвижните фарове и задни светлини, които драстично усилват вашето изживяване при каране.

FEND SUPER Casco pieghevole con le luci_urbancycling_it_4 - urbancycling.it

Фарът помага за осветяване на пътя пред вас, докато задните светлини гарантират, че сте видими за хората около вас в тъмното. Проектирани като тънки LED модули, които се включват директно в FEND SUPER, модулите за фарове и задни светлини могат да се носят наоколо с каската или отделно (за да бъдат включени, когато е необходимо). Те са проектирани с лека дъгообразна форма, която им осигурява 360° видимост, имат яркост от 30 лумена, която се вижда от до 800 метра в ясна нощ, и работят 20 часа при пълно зареждане. Светлините тежат нищожните 24 грама, водоустойчиви са IPX6 (идеални за дъжд) и могат да се зареждат чрез стандартното ви зарядно устройство за телефон или лаптоп USB-C.

FEND SUPER решава двата най-големи проблема с колоезденето – нежеланието на хората да носят каски, защото са обемисти, и риска от злополуки, причинени от намалена видимост при каране в условия на слаба светлина. Със своя елегантен и лек дизайн, каската помага на ездачите да останат в безопасност, с много по-компактен, преносим продукт. FEND SUPER се предлага в 4 цвята – въглен, облак, мента и корал. Можете да я имате от  Кickstarter  като цената е 79 долара за шлема заедно със светлините с 38% отстъпка от приблизителната цена на дребно от 129 долара.