продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

SunnySide кутия за обяд захранвана от слънчева енергия

Пакетирането на обяд има своите предимства. Това е евтино, питателно и да знаете какво точно има в храната ви е много по-привлекателно. Кажете не на бързото хранене и нездравословните обяди.  Пригответе ястията си у дома и се хранете здравословно в движение! Представяме ви SunnySide. Революционен интелигентен подход към традиционната кутия за обяд. Единствената по рода си интелигентна кутия за обяд, захранвана от слънчева енергия, която превръща обяда в любимото ви време от деня. Вграденият термометър, съчетан със сензорното приложение, ви позволява да контролирате температурата на кутията за обяд, като поддържате храната си свежа, здравословна и засищаща едновременно. Той не само запазва вашите вкусни лакомства свежи в продължение на 20 часа, но и загрява храната ви за минути, когато е необходимо, използвайки иновативната си технология за индукционно нагряване.

https://i0.wp.com/themoderncreatures.com/wp-content/uploads/2022/06/SUNNYSIDE-SOLAR-LUNCH-BOX_0005_3.jpg?w=1280&ssl=1

Насладете се на гореща храна за минути навсякъде и по всяко време. SunnySide загрява равномерно вашата храна, като поддържа текстурата и вкуса и. Индукционната намотка загрява храната ви до 75°C  и използва по-малко енергия, което прави възможно претоплянето на храната ви до 7 пъти само с едно зареждане. Подпомагано от соларният панел увеличавайки времето на енергийната автономност. Кутията не само загрява но и поддържа храната ви хладна. С вградения термометър на SunnySide, охлаждащ елемент, 3 вентилатора и дебел слой изолация храната остава свежа и охладена за един ден (или по-дълго) — идеално за пикници, барбекюта и приключения. Насладете се на сладолед в движение, вкусна торта със сладка глазура за обяд или запазете всяка салата свежа и хрупкава за по-дълго. С едно зареждане храната ви остава свежа до 20 часа. В същото време тази променяща играта кутия за обяд може да зарежда вашия мобилен телефон в движение с вградена 10 000 mAh вътрешна захранваща банка.

Разработено е изчерпателно и динамично приложение, което ви позволява удобно да задавате и контролирате температурата, която искате да съхранявате храната си. Когато сте готови да го затоплите, използвайте приложението, за да увеличите температурата и да получите топла храна за минути. С кутията за обяд SunnySide можете да се откажете от микровълните завинаги. SunnySide загрява храната за минути, използвайки индукционни намотки като по-здравословна алтернатива. С обем от 1100 милилитра вместимостта е повече от достатъчна. Разделителите за храна и отделението за течности могат да бъдат конфигурирани по множество начини, което ви позволява да носите множество хранителни продукти според ежедневните ви изисквания. Вашата салата, супа и ястие с ориз могат да се съхраняват един до друг и да се консумират така, както са били предназначени.

Кутията за обяд SunnySide има вграден термометър и таймер, който ви позволява да контролирате температурата на вашата храна до съвършенство. Термометърът следи температурата и я изключва автоматично, ако надхвърли определеното ограничение. Може да загрее храната за 7 минути и има спусък за режим на автоматично изключване, така че да не прегрява храната ви. Забравете за прегряване на това парче пица или преохлаждане на тази шоколадова торта. Това е безжична кутия за обяд с вградена захранваща банка, която може да се зарежда самостоятелно с помощта на слънчевите панели на капака. Може да имате своя соларна кутия за обяд от Кickstarter на цена 69 долара. Вземете я сега с 45% отстъпка .