продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

TheVacBox уред за вакуумно съхранение на различни храни

Вакуумното съхранение на храни е продукт на едно поколение. Той предефинира приготвянето и консервирането на храната. Вакуумното съхранение на храна е полезно, когато имате остатъци или трябва да намалите времето си за приготвяне на храна. С този продукт можете да приготвите храната си ефективно и да съхранявате храната по-дълго и по-свежа. Запознаите се с TheVacBox като идеално решение за всеки, който иска безопасно да съхранява храна без обемисти найлонови торбички и контейнери.

TheVacBox революционизира приготвянето и консервирането на храната, правейки едновременно лесно създаването на здравословни ястия от нулата с помощта на пресни съставки! Отделенията са проектирани така, че да побират почти всички съставки, сега можете да готвите като професионалист, като приготвяте ястия предварително – просто напълнете всяко от отделенията със съставките, от които се нуждаете, и създайте перфектната салата или пригответе чиния с прясно приготвени съставки за кратко време. TheVacBox се включва с натискане на бутон – така че можете да избегнете сложния процес. Автоматично се изключва след източване на въздуха което става за секунди! Това е безпроблемен начин да направите храната си невероятно свежа. Една от най-добрите части на TheVacBox е, че вакуумната машина е отделна от кутията, тя ви позволява да извадите машината за зареждане и повторна употреба.

Със силен капацитет на батерията , зареждане тип USB-C , ще можете да вакумирате с уреда повече от 50 пъти при всяко пълно зареждане! А TheVacBox е практичен,  можете да съхранявате кутията в хладилника, няма нужда да се притеснявате, че ще повредите машината. Поставете всички чипсове и закуски, които не сте изяли, докато гледате телевизия, в TheVacBox. Просто използвайте машината, за да изхвърлите въздуха, запазва свежестта за до 3 седмици, което я прави чудесна за съхранение на всичко – от чипс до зърнени храни. Твърдият и издръжлив дизайн ви позволява да го носите на пикник и да поддържате подредената си закуска.

Плюсовете на системата са че съхранява  храната на отделения без да се стига до смесване. Налице е компактен дизаин за хранителни продукти с вграден пластмасов контейнер и капак без BPA. Присъства функцията Fast Aireless – Едно натискане за автоматично вакуумиране както и уплътнение срещу влага – Запазете храната 5 пъти по-дълго. Уредът притежава многофункционална употреба за лесно приготвяне и съхранение на храна. Може да е ваш от Кickstarter на цена  от 55 долара.