продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

ENGWE X26 ефективен в града или по планинските пътеки

Запознайте се с ENGWE X26. Той може да има две колела, но има дързостта на пикап, с увереността да покори всеки терен пред него (асфалт, черни пътища, дори планински пътеки). Създаден за хора, които се отнасят сериозно към колоезденето, X26 работи еднакво добре както по пътищата, така и офроуд терени плюс, идва с електрическо задвижване, което със сигурност трябва да впечатли. И ако това не е достатъчно, електронният велосипед разполага със система с двойна сменяема батерия, която се интегрира направо в смелата мускулеста рамка на ENGWE X26, като ви дава велосипед, който представлява една изключителна машина за каране. Проектиран да въплъщава мощност със своята мускулеста, но минималистична рамка, ENGWE X26 се предлага с мотор, способен да извежда 750W по всяко време който има пикова мощност от 1000W. Велосипедът с помощта на педали може да достигне скорости до 50 км/ч и дори да изкачва наклони до 30%, докато двоините батерии дават на X26 пробег от 100 километра, което прави вашия електробайк идеален за градски условия пътува до работното място и дори пътува добре извън границите на града. Последното също е улеснено благодарение на тройната система за окачване и тези 10 см дебели гуми, които не се страхуват от неравномерен терен, било то път с дупки или дори път без асфалт! ENGWE X26 идва с впечатляващ дизайн, който се сгъва наполовина, за да разкрие скрития слот за батерията на мотора. Вашият X26 има две батерии за увеличаване на обхвата, с по-голяма батерия от 48V19Ah точно под седалката и по-малка батерия от 9,6Ah, плъзгаща се точно в горната тръба. Основната батерия се плъзга право в слота на седалката и осигурява по-голямата част от мощността, необходима на X26. По-малката батерия, от друга страна, седи в подвижния си корпус и може да бъде отделена, когато не се използва.

ENGWE дори ви дава възможност да закупите допълнителна вторична батерия, която можете да смените, когато основната в X26 се изтощи. Това подреждане (което отнема едва 2-3 минути за физическа смяна на батериите) ефективно ви осигурява почти една седмица пътуване в града, без да е необходимо да презареждате своя X26. Други детайли за X26 включват 8-степенна скоростна кутия SHIMANO, която ви осигурява безпроблемно каране, независимо дали сте в града или извън него, и тройна система за окачване, хидравлично спиране и 26 инчови колела в стил мотоциклет, които допълнително улесняват карането правяики го по-безопасно и забавно. X26 е уникално позициониран като електрически велосипед, който е в състояние да се справи с всичко, така че независимо дали го използвате, за да стигнете до работа или да покорите планински пътеки, той няма да ви предаде.

Освен това, рамката буквално се сгъва наполовина, което ви позволява да го поставите в багажника на колата си, за да го носите до отдалечени места, било то къмпинг или офроуд пътека. Докато карате, X26 има малко, но добре видимо полихромно LCD табло, което ви дава достъп до статистическите данни за каране, от които се нуждаете. Проектиран за безопасно нощно каране, велосипедът се предлага с фарове и задни светлини. Цялостният електро велосипед тежи 41 килограма. ENGWE X26 също е на конкурентни цени от Indiegogo само 1599 долара за своите супер ранни клиенти.