продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

TINY PUMP 2X най-малката въздушна помпа и фенер 3 в 1

За да ви предоставят изчерпателно изживяване на открито, от FLEXTAILGEAR никога не спират да се стремят към пробиви. Така че този път ви предлагат най-малката водоустойчива въздушна помпа вакуумна помпа и фенер за къмпинг 3 в 1  – TINY PUMP 2X, за да подобрите пътуването си и да облекчите багажа си. Като най-малката водоустойчива външна помпа 3 в 1, TINY PUMP 2X е с компактни размери  и тежи само 96 грама, колкото вашите AirPods pro. Пъхнете този малък инструмент в джоба си, означава, че имате въздушна помпа, вакуумна помпа и фенер за къмпинг. Можете да използвате този мини инструмент за различни цели. Оборудван с най-новата технология AIRVORTECH™, TINY PUMP 2X може да достигне до 4kPa въздушно налягане и 180L/min въздушен поток, което позволява на тази мини помпа да пълни бързо различни големи надуваеми продукти.

Портът за изпускане и отворът за надуване са оптимизирани отгоре и отдолу, което го прави много по-лесно за държане и работа. С TINY PUMP 2X вашите надуваеми продукти могат да се напълнят за миг. Тя е по-ефективна но много по-малка от другите нормални електрически въздушни помпи. Имайки този мини инструмент в пътуванията си, ще получите повече удобство и удоволствие. Подобно на други преносими помпи на FLEXTAILGEAR, TINY PUMP 2X може да се използва и за обезвъздушаване на въздушни продукти и вакуумни торбички. Просто натиснете бутона и той ще изтегли въздуха от вакуумната торбичка за 30 секунди, помагайки ви да спестите 70 % от пространството за съхранение. Твърде трудно ли е да запалиш огън? Не забравяйте вашата TINY PUMP 2X. Тя може да разпали пламъка, като издухва въздух и доставя кислород по-бързо, безопасно и ефективно. Лесно се насладете на пламтящ огън или страхотно барбекю.

В долната част на TINY PUMP 2X има 8 ултра ярки LED крушки. Трите настройки за яркост предлагат желаната светлина, където и да отидете: къмпинг, туризъм, обиколка с велосипед или барбекю в задния двор, а осветлението може да продължи до 10 часа. Вграденият магнит има сила, която позволява на вашата TINY PUMP 2X да бъде силно привлечена от желязо, стомана, никел и други феромагнитни материали и може да бъде закрепен безпроблемно. Водоустойчива защита на ниво IP44 го предпазва от вода и прах, а TINY PUMP 2X може лесно да се справи с различни външни среди. Висококачественият ABS корпус помога да осигурят неговата издръжливост и надеждност. Той ще се запази непокътнат, дори ако падне от 1,2 m височина и се удари в бетонния под.

Малкият размер не влияе на времето за работа. Снабден с акумулаторни батерии от 1300 mAh, той може да надуе над 105 възглавници след пълно зареждане. Оборудван с 5 различни дюзи, за да отговори на вашите различни изисквания. TINY PUMP 2X може да се зарежда от бърз порт type-c. Безкабелният дизайн ви позволява да го използвате по всяко време и навсякъде. Може да получите малката помпа от Кickstarter на цена от 33 долара.