продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Nuka бележник и писалка които можете да използвате вечно

Хартиените тетрадки всъщност не са излезли от мода въпреки разпространението на смартфони, таблети и компютри. Всъщност може дори да се отбележи, че те станаха още по-популярни в наши дни.  Хартията е повсеместна, и е биоразградима, но това не означава, че няма въздействие върху околната среда, особено когато се пилее твърде много от нея, изразходвана или дори неизползвана. Очевидно има нужда и пазар от по-устойчива опция на хартиеният бележник, който можете да използвате повторно безкрайно и е почти толкова вечен, колкото идеите и преживяванията, които ще напишете върху него. Nuka решава всички проблеми свързани с употребата на обикновения тефтер с много прост дизайн, който е олицетворението на креативността, въображението и технологията, които правят тази тетрадка истинско чудо.

Има три части от това, което кара бележника nuka да е така необикновен, и най-важната е може би самата тетрадка. Използвайки специален материал, изработен от полипропилен, тетрадката премахва необходимостта от изсичане на дървета, за да се запълнят страниците. Благодарение на своето матово покритие и гладка повърхност, страниците се чувстват точно като висококачествена хартия. За разлика от хартията обаче, тя е практически неразрушима. Този материал е устойчив на разкъсване и водоустойчив, което означава, че можете да го използвате в почти всяка ситуация, в която трябва да запишете нещо, включително и при дъжд. Тези мечти да можете да записвате идеи под душа вече могат да се превърнат в реалност. Разбира се, един празен лист хартия, колкото и да е красив, остава празен, докато не напишете нещо върху него. С nuka не е нужно да използвате специално мастило, за да оставите следа, и дори можете да използвате други видове обикновени химикалки и моливи (с някои изключения).

Магията обаче наистина се случва с Eternal Pencil, подходящо име за инструмент за писане, който не изчерпва мастилото и не се нуждае от заточване. Почти като изцяло метална версия на Apple Pencil, Eternal Pencil е здрав и ергономичен прът с уникален връх от метална сплав, който окислява повърхността на бележника nuka, създавайки белези, които изглеждат сякаш са направени от обикновен молив. Можете дори да натиснете по-силно, за да създадете по-тъмни следи, точно като обикновен молив. Не на последно място идва Magic Eraser който е верен на името си и изтрива всички следи на страницата като магия. Може дори да изтрие белези, направени от други моливи и химикалки, като единствените изключения са геловите писалки и перманентните маркери. Разбира се, първо ще искате да запазите страниците си, преди да ги изтриете, а мобилното приложение nuka е идеалният начин да заснемете и съхранявате вашите драсканици и скици за справка във вечността.

Приложението автоматично изправя и почиства изображението, за да постави съдържанието ви отпред и в центъра. Той дори може да разпознава задачи и графици на специално маркирани страници и да ги добавя към вградения списък със задачи и календар в приложението. Многократно използваем, устойчив и вечен, тефтерът nuka обещава канцеларски материали, които може дори да ви надживеят. Най-хубавото е, че цената от 59 долара на пакетът който включва тефтерът nuka, Eternal Pencil и бутилка Magic Eraser бързо се изплаща с всички спестявания от нови тетрадки, пълнители и моливи.