продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

ICEFOX охладете напитките си за минути

Преносимият охладител за вино ICEFOX не прилича на нищо друго. Повечето хора мразят кубчета лед. Те разводняват напитката ви, разреждат вкуса  и правят бъркотия в чашата ви. Освен това трябва да чакате с часове, преди да го изпиете. ICEFOX има патентована технология ICICLE, която ще ви позволи да се насладите на напитка само за минути и да я поддържате студена часове наред, така че последната капка да е толкова студена, колкото и първата! Не изисква никакъв вид лед или процес на предварително охлаждане. Край на разхвърляните чаши! Вградената интелигентна капачка показва температурата на вашата напитка. Винаги можете да се насладите на напитката в най-добрия й вид.

https://static.wixstatic.com/media/d0c752_2ea7cc29c4834b649d0c66aae14bafaa~mv2.jpg/v1/fill/w_1257,h_900,al_c,q_85,enc_auto/d0c752_2ea7cc29c4834b649d0c66aae14bafaa~mv2.jpg

ICEFOX е създаден е с една проста цел — да ви достави перфектното изживяване при пиене на охладени напитки. С натискането на един бутон той ви дава за минути усещането за студена, приятна напитка, което заслужавате, което е несравнимо с лед или други охладители за напитки на пазара днес. Тайната на „ICICLE“, е конструкция направена от щателно изработен двуфазен материал, който запазва ниска температура, като преминава от течно в твърдо състояние. Всяка налята напитка ще обмени топлина с „ICICLE“ за постигане на светкавично охлаждащ ефект само за минути. Почти не прекарвате време в очакване на ледена освежаваща напитка, не се налагате да се тревожите за студените напитки и се наслаждавате на бирата/сока/виното си, както искате.

Благодарение на интелигентната технология ICICLEtech, ледената напитка не е проблем а даденост. Предварителното охлаждане е нещо от миналото. И не забравяйте функцията за автоматично изключване за пестене на батерията. Любимата ви напитка с желаната температура в предпочитаното време. Сега всичко е твой избор!  Интелигентният сензор, вграден в капачката на бутилката ще ви позволи да следите температурата на вашата напитка в реално време с лекота. Определението за студ зависи от вашите предпочитания! Този двустенен изолатор за бутилка от неръждаема стомана е вашият най-сигурен залог за освежаващи ледени напитки през горещите летни дни.

Студена бира, възхитително вкусно вино, студена кока-кола. Вярвайте, че вашите напитки са толкова студени, колкото искате да бъдат. Край на топлите напитки, които съсипват времето ви! Всъщност ICEFOX не е обикновен охладител. Можете да го използвате като самостоятелна бутилка. Като запазва своя бързо охлаждащ и последващ ефект – навсякъде и по всяко време. Вземете си нашия ICEFOX и опитайте освежаване, когато пожелаете. Охладителят се предлага на цена от 199 долара с 33% отстъпка.