продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Urban Arrow с нова гама помощни товарни електровелосипеди

Базираната в Амстердам Urban Arrow произвежда гамата си Family Cargo от електрически помощни велосипеди от няколко години. Това устройство за микромобилност, фокусирано върху полезността, е предназначено да транспортира вас, вашето семейство и вашите вещи от точка А до точка Б в комфорт, ефективност и забавление – нещо като малка кола на две колела. Въпреки това гамата електрически велосипеди Family Cargo на Urban Arrow току-що беше подобрена, правейки ги по-безопасни, по-плавни и като цяло по-добри за каране, особено при по-кратки, развлекателни пътувания из града. Новата гама Urban Arrow Family Cargo за 2022 г. включва товарен електровелосипед с предна товарна секция с няколко подобрения, включително най-новия Kiox дисплей на Bosch и нов ремък Gates Carbon Drive като стандартно оборудване.

Gates Drive, който замества традиционната верига, е по-тих и не изисква почти никаква поддръжка. Ремъка свързва новият задвижващ мотор Cargo Line Gen 4 от Bosch. Този мотор произвежда бързите 85 Nm въртящ момент, което го прави един от най-мощните двигатели със средно задвижване в Европа, като е ограничен за скорост до 25 км/ч . Като цяло, моторът все още се класифицира като 250W единица, за да отговаря на европейските правила за електрически велосипеди, което също  означава, че велосипедът е само с педали и няма дросел. Въпреки това е почти ясно, че моторът на Bosch в Cargo e-bike има много по-висока пикова мощност, за да транспортира тежки товари из града като има обхват от 50 км на зареждане.

Velo Cargo Annecy Sale Online, 59% OFF | www.teachers4teachers.nl

Кормилната тръба подобрява стабилността и контрола при високи скорости с големи товари в предния багажник, наред с други подобрения в новата гама товарни мотоциклети Urban Arrow Family. С опционалната допълнителна предна пейка, дъждобран или адаптер Maxi-Cosi за детски столчета можете да настроите велосипеда си така, че да отговаря на нуждите на вашето семейство.  Електровелосипеда тежи 50 кг като общата му  товароносимост е 250 кг. Чифт спирачки Magura с четири бутала може бързо да спре тези големи товари и те са сред най-премиум хидравличните дискови спирачки, налични за електрически велосипед днес.

Спирачките имат ABS система за електронни велосипеди, осигуряваща допълнителна стабилност и безопасност, особено когато товарният велосипед е натоварен до пълен капацитет. Уверено си проправяйте път на зиг-заг през трафика. Леката рамка, електрическото подпомагане на педалите и безстепенното превключване на скоростите гарантират много приятно изживяване при каране. Той кара велосипед по начина, по който сте свикнали, с пъргавина и удобна стабилност. Можете да закупите своя товарен велосипед на цена от 6 999 долара.