продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

въздухо пречистватели

Quair Plasma Go ефективен филтър на достъпна цена

Представяме ви Quair Plasma Go преносим пречиствател на въздух с размерите на бутилка вода със силата на водопад. От леглото до бюрото, от колата до самолета – заредете го, вземете го със себе си – той е толкова преносим! Комбинирайки две модерни технологии,  йонизация и усъвършенстван HEPA филтър за пречистване на въздуха. Устройството работи реактивно върху близките частици, като същевременно проактивно елиминира пренасяните във въздуха токсини. Ето как: Много пречистватели на въздух, които използват йонизация (известни още като отрицателни йони), но тя не е достатъчно ефективна. Докато генератора на плазмени йони Quair Plasma Go влива във въздуха положителни и отрицателни йони, за да търси проактивно и напълно да разгражда тези патогени.

Филтрите HEPA 13 без съмнение са чудесни за филтриране, но това е всичко. Това означава, че вредните частици остават живи и здрави, живеейки във филтъра. За да се преборят с това, Quair Plasma Go е оборудван с надеждния 3-слоен HEPA филтър със специално покритие, което не само филтрира, но и напълно елиминира патогените. Усъвършенстваното многостепенно антимикробно полимерно покритие се състои от малки нанокапсули, които разграждат вирусите. Отвътре Plasma Go реактивно неутрализира близките патогени; отвън, той проактивно търси и разгражда токсините във въздуха, което води до чист въздух от горе до долу.

Plasma Go разполага с  батерия от 4000 mAh , която издържа  до 11 часа и сменяема. Така че с няколко батерии ще имате непрекъснат чист въздух в движение. Когато се използва в кола, премахването на батерията предотвратява прегряване в горещите дни. Горната част на Plasma Go може да се завърти по посока на часовниковата стрелка на 180º , за да насочи чистия въздух към вас. Един бърз поглед към OLED екрана  ви дава данни за качество на въздуха в реално време. Налице е 4-цветен индикатор за проста проверка на качеството на въздуха. Можете да контролирате всичко с един бутон – от смяна между 3 скорости на вентилатора и автоматичен режим до включване/изключване на йони и обръщане на екрана.

Всички знаем, че филтрите могат да бъдат много скъпи в сравнение с цената на устройството. За някои марки два филтъра могат да купят напълно ново устройство – и ние дори не говорим за техния най-ефективен филтър. Имайки предвид това, от Quair Plasma Go гарантират, че получавате най -ефективния филтър на пазара на най-разумната цена. Можете да закупите въздушният филтър от Indiegogo на цени започващи от 189 долара.