продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

М-19 универсална магнитна отверка

Отвертката може да е най-важният инструмент за дребни ремонти, строителство и поддръжка. Това е най-добрият инструмент за кухненски чекмеджета и джобове и може да помогне с разхлабени панти, батерии за играчки и клатещи се дръжки на вратите, всичко това в движение. Но за да извлечете максимума от една отвертка, имате нужда от такава с добър избор на накрайници – силният и здрав въртящ момент, както и добрият магнитен дизайн също са плюсове. В продължение на цяла година екип проучва, проектира и тества много многобитови дизайни на драйвери. И вярват, че са измислили най-добрия досега! Това е M-19 е единственият инструмент, който прави всичко правилно.

Други отвертки може да имат допълнителни функции или по-фина тресчотка, но със стабилно захващане, фантастично съхранение на битове, полезна селекция от най-висококачествени битове на BROPPE™ и странно удобна дръжка, M-19 9-в-1 несъмнено ги превъзхожда. За разлика от повечето отвертки на пазара, M-19 е изработен от най-висококачествен авиационен алуминий, супер лек, но здрав и издръжлив и устоичив на корозия, M-19 е най-добрият спътник на всеки майстор.

Освен включените комплекти битове, M-19 работи с всеки стандартен бит. Нуждаете се от уникални комплекти битове? Няма проблем!  M-19 работи с всяка стандартна 6 мм шестостенна опашка, така че давайте напред и направете свой любим комплект за ежедневна употреба. Накрайници за отвертка M-19, произведени от Broppe, лидер в индустрията за високопрецизни издръжливи накрайници, изработени от солидна стоманена сплав S2. Налице е изключително издръжлив, силен въртящ момент Накрайникът за отвертка е със силен магнит който може лесно да засмуче винтове. Магнитната отвертка дава на инструмента по-голям контрол върху винтовете, които завива.

Магнитната сила помага да се предотврати падането на крепежни елементи по време на задача. Магнитните отвертки с множество накрайници могат да се използват при голямо разнообразие от ремонти и проекти. M-19 се предлага с магнитни гнезда с голям капацитет, гарантиращи, че всеки бит и всеки винт остават на място. Можете да имате своя универсална магнитна отверка със стандартен комплект битове (10 бита) сега от Kickstarter на цена 39 долара с 50% отстъпка от пазарната цена.