продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

батерии

Anzene Energy Block супер издръжлива универсална енергиина банка

Запознаите се с Anzene Energy block това е перфектният резервен доставчик на захранване за вас за всякъкви дейности на открито, за да поддържате връзка, и всичките ви електронни устройства да останат онлайн, когато нямате захранване на открито. Зареждайте мобилни телефони, лаптопи, камери или дронове и никога не спирайте с приключението. Energy Block е съвместим с по-голямата част от устройства, джаджи и преносими уреди, включително тези, захранвани от USB или DC контакти. С по-мощна версия на изходната стойка за променлив ток, Energy Block може да задоволи всички ваши ежедневни нужди/нужди на открито . Оборудван с батерия от 80 000 mAh и изходна мощност от 300 W ( пренапрежение от 500 W) , той може да помогне на вашите уреди да останат пълни с енергия за цял ден. 300 Wh са достатъчни за захранване на всякакви мощни уреди, а огромната батерия отнема много време, преди да се изтощи.

Преносимото резервно захранване беше предефинирано. Energy Block захранва телефони, дронове, съоръжения за открито и много други, с корпус с обем само от 700 ml, тежащ около 2 kg. Това е най-доброто решение за съвременната нужда от електричество при поискване, където и да отидете. Изходът за постоянен ток позволява диапазон на напрежение от 3~21V, което отговаря на нуждите на повечето преносими уреди. Енергийният блок е вашето поддържащо резервно захранване устройство докато настъпи спешен случай на прекъсване на тока или пътуване на открито. Ако това не е достатъчно? Energy Block се предлага във версия с AC изходна стойка с по-широка гама от интерфейси и допълнителен международен стандартен контакт. Ако имате нужда от AC контакт за зареждане на вашите устройства, например електрическа кана или преносима кафемашина, тогава трябва да изберете AC Set. Ако имате нужда само от портове като Type-C или USB за зареждане на вашите цифрови устройства като смартфони, тогава DC Set е достатъчен за вас.

Нещо повече, двойните Type-C портове на DC изходната стойка осигуряват общо 110 W (65 W и 45 W) изходна мощност, докато единичният Type-C порт на AC изходната стойка осигурява до 100 W. Anzene Energy Block може да захранвате електровелосипеди стига те да са с 24V, 36V или 48V моторна главина, която има изходна мощност не повече от 350 вата за оптимална мощност. Този метален корпус позволява водоустойчивост и прахоустойчивост за достигане на ниво IP67. Издържа на потапяне във вода от 15 см до 1 метър за 30 минути. Изключително подходящ за използване на открито, без притеснения за различни ситуации. Той идва с алуминиев корпус, проектиран да издържи цял живот, докато 100% от хардуерните части са индустриален клас, който може да издържи на натиск от над 450 кг сила. Независимо дали изпуснете Energy Block от много високо място, ударите го с чук или дори го поставите на огън, Energy Block може да зарежда вашите устройства както обикновено.

За да направи батерията по-надеждна и да предотврати запалването й, Anzene обнови хардуера, вгради така нареченият клетъчен пожарогасител (CFE). С тази гаранция можете да сте уверени, че вашата батерия е 100% безопасна. За двойна застраховка, въздушен клапан в долната част на Energy Block е проектиран да освобождава вътрешното налягане на въздуха, ако има натрупване на топлина или ще има пожар. Освобождаването на въздушното налягане ще предотврати голяма експлозия, ако се случи пожар. Със супербързото зарядно устройство за адаптер за променлив ток, идващо заедно с Energy Block, ви отнема само два часа, за да презаредите напълно енергиината банка И ако искате да използвате слънчев панел за презареждане, това ще отнеме 5-9 часа в зависимост от слънчевата светлина! Можете да закупите супер издръжливият енергиен блок от Kickstarter на цена от 199 долара с 45% отстъпка.