продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

водни филтъри

Rocean Reservoir устойчива алтернатива на бутилираната вода

Компанията Pentair обяви пускането на Pentair Rocean Reservoir, иновативна система за филтриране на вода, ориентирана към устойчивия дизайн, която осигурява на потребителите по-чиста чешмяна вода с едно докосване на бутон. Осъществено от технологията InstaClean™ и сертифицирано за намаляване или премахване на 76 замърсители.  Pentair Rocean има за цел да осигури устойчива алтернатива на бутилираната вода, като същевременно придава на вашия плот по-чист и елегантен вид. The Reservoir е разработен мисъл както за ежедневния потребител, така и за планетата. Той разглежда световния проблем с транспортирането и потреблението на пластмасови бутилки за вода за еднократна употреба, като същевременно предоставя на потребителите по-чиста вода у дома, подобрявайки качеството на живот. През последните 10 години са били изконсумирани и изхвърлени 4 трилиона пластмасови бутилки, като всеки ден се продават над 1 милиард пластмасови бутилки за вода.

Buy Pentair Rocean Reservoir, Countertop Water Filter System, Drink Cleaner and Great Tasting Water, NSF/ANSI 42, 53, 401 Certified Online in Maldives. B09PZB7N31

Филтрите за The Reservoir са изработени от активен въглен на основата на кокосови черупки, растителен ресурс, който е компресиран, за да създаде ултра фин филтър на био основа. Освен че са материал на растителна основа, кокосовите орехи са предпочетен заради естествената им микропореста структура, която осигурява допълнителна издръжливост и ефикасност. Освен това, отделението на помпата е направено от 40% рециклиран PET пластмасов корпус. За да пречистите вода, напълнете резервоара с чешмяна вода. Едно натискане на бутон изпомпва водата от чешмата през филтъра с компресиран въглероден блок. Микропорите с активен въглен улавят замърсителите чрез процес, наречен адсорбция, (привличане на замърсителите към повърхността на частиците активен въглен) който води до по-чиста чешмяна вода във вашата чаша, която се филтрира при поискване.

Reservoir намалява или премахва 76 замърсители, включително тежки метали, летливи органични съединения, пестициди и микробни цисти. Филтърът с въглероден блок филтрира до 1476 литра вода, намалявайки нуждата от 2953 пластмасови бутилки за вода. Налице е сигнал за смяна на филтър въз основа на употребата. Технологията за филтриране при поискване означава, че няма да чакате както при гравитационни филтри за по-чиста, страхотна на вкус вода или да  филтрирате  с кана, пълна със застояла макар и филтрирана вода. Вместо да чака гравитация като повечето филтри за кани.

Reservoir активно изпомпва вода през плътно опакованият въглероден филтър (направен от активен въглен на основата на кокосови черупки), което незабавно води до по-чиста, филтрирана вода. Необходимо е само да го включите в контакта. Страхотен за ежедневна употреба на питейна вода, Reservoir наистина подобрява начина, по който водата се използва в ежедневието, като предлага по-чиста вода за използване в бебешки бутилки, готвене, сутрешно кафе и чай и много други. Можете да закупите елегантната филтрираща система на цена от 249 долара.