продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Q09 семпъл компактен и лек стабилизатор

Нека да ви представим  Q09 това е едноосен карданен стабилизатор с който можете да постигнете много добра стабилност. Вграденият мощен спортен жироскоп осигурява стабилна камера, както и усъвършенстваните алгоритми за стабилизиране на изображението, които могат да подобрят ефекта на видеозаснемане на мобилния телефон без треперене с поддържане на много добър баланс без трептене и разклащане. Оборудван с дистанционно безжично управление което може да бъде свързано към мобилния телефон чрез Bluetooth. Обхватът на дистанционното управление е 10м.

Стабилизаторът може да освободи ръцете ви в режим на статив. Както позволява на мобилния телефон да се върти на 360° и да снима с непрекъснато завъртане. Q09 иновативно оборудва стабилизатора с 1-осен кардан със запълваща светлина, която може дори да се отделя, което позволява на фотографа да постави запълващата светлина отпред или отзад в зависимост от неговите нужди. Светлина има 3 нива, които могат да се регулират – бяла светлина, топла светлина и естествена светлина. Всеки вид светлина има 3 предавки – слаба, средна и силна. Могат да се регулират общо 9  нива. В допълнение, запълващата светлина има и функция за светкавица. Не се страхувайте, че не можете да снимате страхотни видеоклипове.

Приложението на Q09 има много вградени шаблони. Лесно за работа, следвайте инструкциите, можете да генерирате свой собствен творчески блокбъстър! Q09 има и много функции за креативно снимане, като Hitchcock, time-lapse снимане, управление с жестове, забавен каданс и други функции, които значително обогатяват изживяването ви при снимане. Можете директно да се свържете с Bluetooth, за да снимате с оригиналната камера на мобилния телефон, или можете да снимате с други APP камери на трети страни.

Q09 е сгъваем, малък по размер и лек. Така че няма никаква тежест да правите обикновен влог, когато излизате! Отстрани има бутон за превключване на селфи стик. Когато се превключи в режим на селфи стик, карданът вече няма да се движи. Прибиращият се алуминиев прът е с дължина 695 мм, което може да задоволи вашите нужди за снимане. Батерията е 600 mAh като ви осигурява до 3 часа автономност.  Можете да закупите Q09 от Indiegogo на цена от 49 долара.