продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

водни филтъри

RKIN U1 най-комплексната система за филтриране на вода

Искате усъвършенствана система за водна филтрация, но не искате да се занимавате с разхвърляни маркучи, спукани превключващи клапани и тромава инсталация? Запознайте се с U1 от компанията RKIN. Това е елегантен воден филтър без инсталация, който използва обратна осмоза, UV светлина и водородни технологии, за да превърне обикновената чешмяна вода в чиста, здравословна и вкусна питейна вода. Налице е усъвършенствана система за филтриране, която е съставена от пет степени, за да ви даде най-чистата и вкусна вода, която можете да си представите и за разлика от други системи за филтриране на вода U1 има най-комплексната технологията за филтриране на пазара. U1 има усъвършенствана система за филтриране. Той премахва до 99% от всички замърсители, включително флуорид, хлор, фармацевтични продукти тежки метали като олово и др.

Технологията за обратна осмоза на U1 пречиства водата, като блокира практически всички вредни замърсители. Заедно с  това  UV светлината, поддържа водата свежа, когато системата не се използва. U1 не изисква инсталация, така че можете лесно да го поставите на плота си – идеален за хора, които живеят в апартаменти или каравани. Просто напълнете резервоара за вода на U1 с вода от чешмата и поставете резервоара обратно в системата. За около 7 минути U1 осигурява 1,9 литра чиста алкална вода. U1 включва полиращ алкален постфилтър, който връща полезните минерали, калций и магнезий в пречистената вода за най-добър вкус. Също така можете да избирате температурата на вашата вода (топла или студена!), благодарение на системата за контрол на температурата! Има опция за незабавна топла вода, която е идеална за приготвянето на чай, разтворимо кафе и други!

https://pbs.twimg.com/media/FV8LgJnUcAAl9Jy?format=jpg&name=900x900

Освен това системата повишава алкалността на водата до идеално балансирано ниво от 7-8 pH, подобно на изворната вода. Заедно с това водата наситена с водород на U1 осигурява отрицателен ORP (Окислително-редукционният потенциал) с ниво от 340. Учените са на мнение, че питейната вода трябва да има отрицателна стойност на ORP и балансирано pH, защото е по-добра за тялото и неговите течности. Когато водата ви има отрицателна стойност на ORP, тя има антиоксидантни свойства. Това е свързано с анти-стареенето и клетъчното здраве. Системата трансформира чешмяна вода в алкална и антиоксидантна, обогатена с водород вода и работи подобно на кафемашина за плот.

U1 притежава редица индикатори за качество на водата и количеството на твърди частици PPM (части на милион). Освен това U1 има интелигентен сензорен контролен панел, така че можете лесно да видите състоянието на вашите филтъри. Налице е индикатор за живот на филтрите които показва времето за тяхната смяна. Превърнете обикновената чешмяна вода в чиста и здравословна питейна вода с U1. Можете да закупите комплексната система за филтриране и обогатяване на водата от Kickstarter  на специална цена от 439 долара.