продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

Cyetus Mini Espresso малка машина за топли напитки

Cyetus, иновативна марка за малки кухненски уреди обяви пускането на пазара на Cyetus Mini Espresso, най-новата водеща кафе машина на марката. С елегантен дизайн, вдъхновен от кактус, Mini Espresso приготвя качествени напитки от от кафе или капсули, както и чай, за по-малко от минута, осигурявайки удобно и здравословно изживяване при приготвяне на топли напитки за съвременните потребители. „При проектирането на Cyetus Mini Espresso се опитахме да отговорим на това, което съвременните потребители искат: качество и скорост“, каза Ралф Чен, вицепрезидент и ръководител на марката Cyetus. Искате прясна, топла напитка, но не с цената на вкуса и дългото чакане.

Mini Espresso се грижи за това и също така позволява на потребителите удобно да превключват между кафе и чай по всяко време на деня в една от трите определени екстракционни камери на малката машина. Със съвместимост с кафе капсули Nespresso и Dolce Gusto®, както и смляно кафе, Cyetus Mini Espresso също може да извлича чай, предлагайки допълнителни избори за напитки на масата. Елегантният, компактен дизайн означава, че лесно се побира във всеки кухненски плот, офис пространство или дори като ръчен багаж по време на пътуване. Cyetus Mini Espresso е проектирано да осигурява най-доброто кафе изживяване. Безшумната помпа с 19 бара налягане позволява богата, ароматна пяна в чашата еспресо, докато уникалната 180 см спирална технология за нагряване на водата гарантира, че екстракцията се извършва при постоянна температура от 94°C.

Top 60 Things that Are Free (Land, Beer, Boobs and University)

Всичко горепосочено се постига при 65 децибела, което е еквивалентно на нивото на шума от нормален разговор. Това е така, за да можете да прекарате деня с тишина и спокойствие. Уникалната технология за нагряване на Cyetus позволява ефективно извличане на кафе, всичко това в рамките на една минута. Необходими са само три секунди, за да се загрее, което го прави перфектната машина за любителите на кафе с малко време, които са винаги в движение. Ежедневната употреба е толкова проста, колкото поставяне на капсулата, смляно кафе или чай в пликче. Като имате избор от три различни размера на порция 45, 90 и 160 милилитра. Функция за автоматично изключване се включва след 75 секунди, спестявайки енергия и допринасяйки за спокойствието.

Cyetus Mini Espresso може да се свърже с външно отделение за вода.  Можете да свържете всяка бутилка с вода чрез предоставената пластмасова тръба за по-голям обем вода което намалява необходимостта от чести презареждания. Контейнерът за вода от 300 ml на машината може да се сваля и се почиства лесно. Cyetus притежава елегантен дизайн, който спестява място за три машини. Освен това е лек и преносим, ​​което го прави лесно да го вземете в офиса си или при следващото си пътуване. Cyetus Mini Espresso вече е достъпно за закупуване  на цена от 179,10 долара.