продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

лична грижа

Ucoolity иновативна лека охлаждаща жилетка

Търсите решение за горещото лято? Знаем колко трудно е да се намери прилично средство за охлаждане през летните жеги. Ръчният вентилатор затруднява извършването на други неща, охладителят за врата издухва горещ въздух само в малка зона. Затова тук е мястото да ви представяме  Ucoolity – леката охлаждаща жилетка, която може да ви осигури прохлада и комфорт, по всяко време и навсякъде. Отличаващ се с полупроводникова технология, това устройство е проектирано да ви охлажда без вода, пакети с лед или други обемисти предмети. Просто го облечете, закопчайте го и ще останете хладни и сухи през целия ден. Гърбът на Ucoolity включва супер охладител, модул който може бързо да охлади цялото ви тяло, като понижи излъчваната температура с до 18° С по-ниска от околната температура.

Охлаждащият елемент представлява плочка, съдържаща голям брой малки биметални пластини. При подаване на електрически ток към изводите на плочката от едната страна плочката се охлажда, а срещуположната се нагрява. Вентилатор извежда топлият въздух. Това е ефективен начин да останете хладни в горещите дни, особено когато работите в среда, с повишена топлина. Използван е уникален радиатор от композитен материал и гладък дизайн на структурата на въздуховода за охлаждане, за да ви донесем дълготрайна прохлада. Охлаждащият радиатор Ucoolity е съставен от магнезиева сплав в сравнение с традиционния радиатор от алуминиева сплав. Теглото и разсейването на топлината са превъзходни той е по-лек само 460 грама е и много по-издръжлив. Изработена от въглеродни влакна и други водоустойчиви материали, жилетката е супер здрава и комфортна за носене. Тя тежи само 500 грама  и може да се използва по всяко време и навсякъде, което я прави подходяща за спортове с висока интензивност и други натоварени дейности.

Свръхлекият дизайн няма да ви натежи, когато сте на крака цял ден. В сравнение с поставянето на кубчета лед директно върху кожата ви, Ucoolity няма да ви причини дискомфорт, докато ви охлажда. Жилетката е с уникален дизайн с мрежеста материя която обгръща мощната охлаждаща система, и е идеална за горещите дни. С ергономичният дизайн можете да се разхождате из дома си или да излизате навън, без постоянно да проверявате дали все още изглеждате представително. Жилетката също може бързо да се разглоби и пере. Просто махнете охлаждащият модул и хвърлете жилетката в пералнята с другите си мръсни дрехи и изперете!

Жилетката притежава водоустоичиво отделение отпред което може да побере ежедневни вещи, като вашия мобилен телефон, слушалки, ключове, захранваща банка, пари в брой и други! Вградената ултратънка батерия на Ucoolity може да охлажда без прекъсване до 3 часа, което е достатъчно време, за да ви помогне да оцелеете в най-горещото време на деня. Освен това може да се свърже и към външна захранваща банка, за да се удължи времето за охлаждане. Можете да закупите охлаждащият модул с жилетката от Indiegogo на цена от 89 долара.