продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Addmotor City Pro с впечатляващ обхват от 200 км

Описвайки себе си като производител, който има за цел да направи електрическите велосипеди достъпни за всички, базираната в Калифорния компания Addmotor е донесла някои наистина интересни двуколесни на пазара досега. Сега компанията обявява своята нова E серия електрически велосипеди, като твърди, че има впечатляваща гама. Наречен City Pro, новият електрически флагман може да не изглежда толкова специален, но има няколко трика в ръкава си. Серията E се предлага както в модели за мъже, така и в модели за жени, като може да побере ездачи с различна височина.

В зависимост от модела, който изберете, можете да избирате между различни цветове, както за мъжки, така и за дамски велосипеди. Въпреки че дизайнът на City Pro не е задължително да привлече вниманието ви незабавно, велосипедът има една специална характеристика, която го прави страхотно превозно средство за пътуване до работното място, идеално за избягване на задръствания. Той разполага с батериен пакет над средния, който обещава безумен пробег от повече от 200 км с едно зареждане. Това, разбира се, се отнася за най-ниския режим на педално подпомагане, но въпреки това е впечатляващ.  Този диапазон е възможен благодарение на батерията Samsung със супер голям капацитет от 20 Ah (960 Wh) която беше пусната на пазара на 10-ата годишнина на марката.

Електровелосипедът на Addmotor City Pro е оборудван със заден безчетков мотор с мощност 500W, способен да изкачва хълмове с лекота. Налице са 7 режима на педално подпомагане които достигат своят пик със максималната скорост от 32 км/ч с която може да изминете до 112 км. Тук присъства 7-степенна система за превключване на скоростите Shimano, с хидравлични дискови спирачки и  26 инчови гуми. Предната вилка с пружинно окачване има 80 мм ход. Неговият производител казва, че електронният велосипед City Pro има товароносимост на задния багажник от 25 кг докато общата му товароносимост е 113 кг.  Наличен е дросел за изцяло електрически режим. Ездачите могат да регулират кормилото и седлото, за да намерят най-удобната позиция.

Друга страхотна характеристика на двуколесното е неговата 360-градусова система за визуално безопасно осветление с ярки LED светлини, която предлага на водачите възможността да използват различни светлинни комбинации: мигачи, спирачен сигнал, мигащи светлини и т.н. за да сте сигурни, че сте видими и в безопасност, докато карате. Като цяло, City Pro е проектиран да бъде удобен, полезен, когато трябва да носите вещите си, но и да има достатъчно голяма батерия, ако искате да използвате велосипеда за бягства през уикенда. Addmotor отваря предварителни поръчки за електронния велосипед на 14 декември като City Pro има цена на дребно от приблизително  1 599 долара.