продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

компресори

OAK & IRON ONE Pro най-добрата серия мини компресори на пазара

Продуктите на OAK & IRON са предназначени за безопасно и лесно използване от всеки собственик на автомобил. Серията ONE е най-усъвършенстваната продуктова серия на пазара, с 3-минутно надуване и усъвършенстван диапазон на двигателя означава, че продуктът е готов да напомпа бързо всяка вашата спукана гума. Получете невероятна мощност с преносимия компресор за гуми OAK & IRON ONE Pro. Проектиран с впечатляваща технология за скорост и компресия на двигателя, той поддържа до 400 дни в режим на готовност. Това е благодарение на неговата презареждаема литиева батерия от 10 400 mAh, която работи без прекъсване до 45 минути той е 2 пъти по-силен от типичните електрически мини компресори за гуми на пазара.

Освен това мини компресора разполага с 3,2-инчов LED дисплей, който показва информация в реално време. Така че можете да видите налягането в гумите, живота на батерията, режимите на напомпване и информация за продукта. Интелигентните преносими контролери за помпане на гуми OAK & IRON ONE Pro са лесни за използване и разбиране. В центъра има бутон за захранване и помпане, а около него има бутони -/+ за персонализиране на предварително зададеното налягане, бутон за избор на режим на помпане. Има и бутон, който включва и изключва вграденото фенерче. Освен това, неговата добре проектирана система за разсейване на топлината включва 12 мм допълнително въздушно пространство и усилени охлаждащи вентилатори за повишаване на ефективността на работа.

С 3-минутно време за напомпване с 5 различни режима (за кола, мотоциклет, колело, топка и ръчен). той помпа стандартна гума 195/65 R15 от 0% до 100% за до три минути като поддържа налягане от 0-150 PSI, което осигурява помпане с до 32 литра в минута. И накрая, той има два 28-инчови дълги въздушни маркуча с функции за натискане и завъртане , които ви карат лесно да поставите ONE/ONE Pro на пода, независимо как паркирате колата си. Налице е и 100-луменна LED светлина с мигащи светлини и SOS функции ви помагат през нощта. Време е да кажете сбогом на бавните компресори за помпане на гуми, с ONE Pro можете за 30-секунди бързо да регулирате налягането и да ви помогне бързо да се върнете на пътя.

Напомпайте гумите с лекота с OAK & IRON ONE Pro той разполага с усъвършенствана моторна технология, която решава всичките ви проблеми със спукана гума за по-малко от 3 минути. OAK & IRON действа като аварийна светлина и манометър за налягане в гумите и помпа за гуми в едно. Можете да го имате сега от Кickstarter на цена от 99 долара с 30% отстъпка от цената на дребно която ще е 149 долара.