продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

AOKZOE A1 върховна производителност и ергономичност

Изминаха две години и половина, откакто първата концептуална компактна игрова конзола беше пусната на CES 2020. Оттогава на пазара се появи вълна от преносими игрови конзоли, всички с различни стойностни предложения. Въпреки това, едно нещо остава ясно: Предоставянето  на AAA геймърите гладко гейминг изживяване, върховната производителност и страхотната ергономичност са това, което има значение. За това ви представяме AOKZOE A1, машината, предназначена изключително за преносими игри, задвижвана от всепризнатия CPU AMD Ryzen7 6800U. Ако жадувате за гладка като коприна, превъзходна игра, този звяр с висока производителност е единственият начин! Това е конзола която предоставя на AAA геймърите гладко гейминг изживяване, върховната производителност и страхотната ергономичност. AMD Ryzen 7 гарантира най-мощният изчислителен потенциал за игри. Възможната му честота достига 4,7 GHz.

Инженерният екип е положил много усилия, за да оптимизира всеки един детайл от цялото устройство и да увеличи максимално мощта на AMD Ryzen 6800U. Очаквайте легитимна, професионална конзола за игри с най-добра производителност. С възможност надграждане до 32 GB RAM памет. AOKZOE A1 разполага с 8-инчов Full-HD IPS дисплей с резолюция 1920 x 1200. Плътността на пикселите достига впечатляващите 283 PPI. AOKZOE избра 8-инчовият екран който е широко хвален сред запознатите за цялостния баланс на тегло, преносимост и визуално представяне. AOKZOE A1 разполага с вграден твърд диск с максимална поддръжка до 2TB. Това позволява по-високи скорости на четене и запис, премахва тревожното време за изчакване. A1 също поддържа високоскоростни TF 3.0 карти ккоето е по-рентабилен начин за добавяне на капацитет към твърдия диск. AOKZOE използва 3.0 SD карта с максимална скорост от 300MB/s, 10 пъти по-висока от 2.0 TF картата.

За разлика от други, екипът не използва думата „преносим“ като маркетингов слоган. AOKZOE постига баланса между живота на батерията и теглото. Стандартната версия на AOKZOE A1 тежи само 668 g, което е приблизително същото като всепризнатият  7-инчов Steam Deck, но с по-дълъг живот на батерията. Версията с по-голяма батерия, от друга страна, носи 65Wh(17100mAh) капацитет и е с тегло само 729g. И кой не иска по-дълъг живот на батерията в по-компактен размер? Вариантът с голям обсег ще удължи часовете ви за игра. Докато обикновеният вариант ви дава около 3 часа време за възпроизвеждане или 6-8 часа време за видео с резолюция 1080P, вариантът с повишен обхват може да достигне до 5 часа време за възпроизвеждане или 7-9 часа време за видео с 1080P. Най-хубавото е че A1 поддържа PD бързо зареждане, което може да зареди напълно устройството за 90 минути! Оборудван с 3-осен жироскоп, AOKZOE A1 позволява на играчите да накланят конзолата си, за да играят. Това осигурява контрол на посоката и по-добро прицелване, като същевременно получава хаптични отговори (вибрации) по време на игра.

Охлаждането е изключително важно за поддържане на ефективността (и за избягване на изгорени длани!). За да разсейваме топлината възможно най-бързо, използвахме високоскоростни вентилатори от компютърен клас. Поставени са охлаждащи ребра от чист алуминий и охлаждаща тръба от чиста мед. С помощта на интелигентна система за контрол на температурата проблемът с прегряването може да бъде решен завинаги. Използвана е Wifi 6 за предаване на данни. Което означава, че ще можете да изтеглите игри с висока резолюция  в рамките на 15 минути. Всичко това показв че AOKZOE A1 може да се превърне в основен конкурент на пазара на преносими конзоли и да се нареди до флагмани като  Steam Deck. Можете да го закупите сега от Кickstarter на цена за наи-ранна поръчка от 900 долара.