продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

Mr Carve M3 универсален гравьор за всякакви материали

Нека да ви представим най-новият лазерен гравьор и нож Mr Carve M3, който със своите новаторски технологии, е в състояние да гравира метал и почти всички видове материали в големи площи, вдъхвайки живот на всички ваши проекти. Универсалноста на М3 позволява да работите независимо дали е стъкло, хартия или дори метал. Той също така разполага с работна площ 10 пъти по-голяма от другите на пазара, така че няма ограничение за това, което можете да създадете. Плюс е че работи със собствен софтуер. Освен това, неговата мощна система за филтриране на въздуха осигурява часове комфорт и защита при гравиране. М3 разполага със син и инфрачервен лазер  които са подходящи за различни материали. M3, включващ лазерни глави от двата цвята, покрива всички ваши нужди за гравиране и рязане.

Инфрачервената лазерна глава е с най-малкия размер на пазара и може да гравира върху всички метални материали с ярки детайли. Синият лазер работи само за неметални материали и неръждаема стомана. M3 разполага с линейна водеща релса от промишлен клас вместо дизайна с ролка, използвана за обикновените рамкови лазерни гравьори на пазара. Това позволява лазерната глава да бъде направлявана чрез непрекъснато движение, което води до по-висока прецизност, по-бърза скорост и по-дълъг експлоатационен живот в сравнение с обикновените рамкови гравьори. Максималната механична площ на движение на Mr Carve е 40×40 cм. Mr Carve M3 може да гравира с дълбочина от 3 мм и да реже дърво с дебелина до 8 мм само с едно преминаване на лазерната глава. M3 изпълнява всички ваши задачи много по-бързо от конкурентите. Постигнете повече и вдъхнете живот на творческите си идеи за възможно най-кратко време със супер бързата скорост на гравиране на M3 от 200 милиметра в секунда.

Гравьорът разполага с въртяща се ролка с която могат да се гравират цилиндрични предмети, кълба и дори яйца! M3 може да ви донесе по-забавно гравиране върху почти всяка повърхност. Можете да се освободите от конвенционалното гравиране днес! M3 улеснява многократното гравиране и гравиране в масово производство с ефективност. Гравирайте свои лични подаръци, сувенири за приятели и семейство или дори управлявайте малък бизнес с M3. Той предлага професионално гравиране за всеки у дома. Просто свържете смартфон или компютър чрез USB/Bluetooth, изберете вашата снимка и M3 я трансформира във векторно изображение за лесно гравиране или изрязване. След това позициониращата плоча ще разчете изображението за лесно гравиране или рязане. На практика всеки може да използва M3, за да вдъхне живот на творческите си идеи, от потребители за първи път до опитни професионалисти. Той има интегрирана система за изсмукване на дима за защита на респираторното здраве на потребителя. Това включва маркуч и филтри с активен въглен, които абсорбират изпарения, частици и миризми, което позволява безопасна работна среда за всеки в малката работна зона.

М3 разполага с най-простият и иновативен дизайн на сглобяване, и разглобяване се в три стъпки, само 5 минути лесно за изпълнение и пренасяне. M3 поддържа Android/iOS за мобилни телефони и Windows/Mac OS за компютри, като дава на потребителите множество опции за вдъхновение на техните творчески визии. Освен това работи с много софтуерни приложения като LightBurn, AutoCAD, Illustrator, CorelDraw и др. Можете да закупите универсалният пакет M3 всичко в едно със синя и червена лазерна глава от Iindiegogo на цена от 1 198 долара с 42% отстъпка.