продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

техника

Zero Breeze Mark 2 най-малкият преносим климатик

Много хора нямат представа какво е истински преносим климатик. Те може би не знаят, че днес на пазара има преносими климатици. Най-добрата част от преносимия климатик е, че може да се грижи за температурата в определена зона, без да губи твърде много енергия. Много къмпингуващи трябва само да охлаждат леглото си през нощта за тях преносимият климатик ще бъде най-добрият избор. Тук е мястото да се запознаете с Zero Breeze Mark 2 който е най-малкият и преносим пълнофункционален климатик в света, проектиран и специално създаден за работа на открито. Той е по-малък на половината от традиционните преносими климатични модули и тежи само 7,5 кг. Без ограничение за приложението на този климатик, вече не е нужно да се примирявате с топлина и влажност, докато сте навън.

Zero Breeze Mark 2

Перфектен за палатки, кемпери, каравани, 4WD, плаж, пикници, авариен климатик за дома или за охлаждане на вашите домашни любимци. Сега можете да видите, че компресорът на MARK 2 е приблизително със същия размер като кутия кока кола, по-малко от една четвърт от размера и теглото на традиционните компресори. Той наистина струва 4 пъти повече от традиционен компресор, но наистина си заслужава. Защото това е, което разтърсва пазара на преносими климатици.  Високоефективен компактен инверторен компресор с компактен размер и осигурява 2300 BTU охлаждаща мощност, която през първите 10 минути температурата може да падне с до 15 градуса в сравнение с околната.  Mark2 има иновативен изход за въздух с дисплей за температура. След стартиране можете по-интуитивно да видите промяната на температурата на изходящия въздух от температурата на околната среда до температурата на охлаждане.

Когато се използва в малки пространства като салони за камиони, малки палатки, кабини и т.н., той може бързо да пренася топлината извън пространството през тръбата за разсейване на топлината, за да постигне ефективно охлаждане на пространството. Той работи на 24V, 240W  с ниска консумация на енергия гарантира, че не натоварвате източника на енергия като традиционен климатик. Работи с включения захранващ адаптер или допълнителна акумулаторна батерия, за да имате климатик извън мрежата, по всяко време и навсякъде за до 6 часа безжично при пълно зареждане и може да се зарежда от запалката на кола. Зареждането на батериите отнема около 6 часа. Вземете ZERO BREEZE MARK 2, където и да сте, и бъдете свободни да се наслаждавате на прохладния живот, където имате нужда, дори и на най-отдалечените места.

В сравнение с традиционните преносими климатици MARK2 е с 60% по-лек и с 48% по-малък размер. Идеалната зона за охлаждане за Zero Breeze Mark 2 е около 4 кв/м. Ако пространството е по-голям от това, температурата ще се понижава по бавно. Очевидно можете също да се чувствате комфортно на място, по-близо до климатика, особено в близост до отвора за студен въздух. Хладният въздух може да бъде достига до 2 метра разстояние, когато работи на най-висока скорост. Можете също така да използвате два или повече Mark 2, за да работят едновременно, в зависимост от размер на вашето пространство и  размер. Можете да закупите компактният климатик на цена от 1499 долара.