продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

Scooway T8 проектиран за вашата безопасност и комфорт

Надяваме се, че независимо дали сте на плажа, или в планината, или на път за работа, кикскутерът трябва да може да ви позволи да го карате безопасно и удобно! От самото начало дизайн на скутерът трябва да ви позволи да го карате лесно по всяка сложна пътна настилка. Спукани гуми, силни неравности, причинени от неравни пътища, разхлабени скоби или липса на сцепление, са проблеми, които един скутер трябва да преодолее. Ето затова ви представяме Scooway T8  който може да реши тези проблеми с добре обмисленият си дизайн. T8 има сигурни 10-инчови безкамерни твърди гуми, което го прави достатъчно здрав, за да се справи с повечето извънредни ситуации на пътя. Можете да карате T8 колкото искате по всякаква пътна настилка и той няма да ви предаде. Най-опасното нещо на пътя не са гвоздеите, а другите превозни средства! T8 е проектиран  с 3 предупредителни светлини, подобни на тези на автомобил, така че всеки да знае как искате да се движите по пътя.

Когато шофирате нормално, синята светлина ще свети непрекъснато. Когато намалите скоростта, жълтата светлина ще продължи да мига, за да предупреди хората около вас. Когато спирате, червената светлина ще свети непрекъснато. Когато влезете в по-тъмна зона, като например тунел, T8 автоматично ще включи светлините си. Този 25 килограмов скутер е оборудван с 500 ватов мотор с които лесно ще достигнете максимална скорост от 40 км/ч което ще ви даде свободата да преодолявате наклони до 20%. Докато 48V 10Ah батерия ще ви позволи да постигнете 45 км обхват. За вашата безопасност е използвана високоякостна магнезиева сплав за производството на тялото на T8, в сравнение с обикновената рамка от алуминиева сплав, рамката от магнезиева сплав е по-лека и може да поеме повече удар.

Тялото на T8 е отливка от една част. В сравнение с тялото от алуминиева сплав, което трябва да бъде заварено,  тялото от магнезиева сплав на T8 е по-здраво и има по-добра абсорбция на удари! Въпреки това вибрациите, определено ще ви изморят докато контролирате сцеплението. Затова амортисьорите на предната вилка на T8 могат да ви позволят да преминавате удобно през неравности. Във връзката между задното колело и каросерията е използван високоеластичен материал, устойчив на умора, той може да поеме удара като пружина, което ви позволява да карате по неравни пътища толкова гладко, колкото карането по равна земя. Скутерът има обща товароносимост от 120 кг.

T8 има удобна платформа с размери 149 mm x 443 mm и неплъзгаща се силиконова подложка, всеки може да стои комфортно на него. Подвижната  батерията може да бъде извадена по всяко време така че можете да заредите T8 навсякъде. Налице е патентована брава която има вграден стоманен кабел с висока якост и функции против кражба, така че без значение кога ще се върнете, T8 ще бъде там и ще ви чака. Интелигентният екран на T8 може да регулира скоростта и да дефинира интелигентно осветлението както всички ваши нужди могат да бъдат решени с щракване! Комфортният скутер се продава на цена около 730 долара.