продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

ROK EspressoGC уникален и семпъл метод за извличане на кафе

Съвършенство в приготвянето на кафе, обвито в елегантен дизайн. Кафемашината ROK EspressoGC носи своя практичен дизайн и удоволствие от правенето на кафе във всяка кухня като наистина отговаря на своето всепризнато класическо дизайнерско наследство. Оригиналната ръчна машина за еспресо е спечелила награди за дизайн и е призната със своят уникален и семпъл метод на извличане.  Неговата визия, завършена с полиран алуминий, привлича окото във всяка кухня и често завършва във фокуса на разговора. Машината за еспресо ROK, със своят класически дизайн, с нова стъклена композитна камера и дизайн на буталото, осигурява перфектна екстракция и пяна без проблеми.

ROK Espresso Maker EspressoGC | Buy now at Cookinglife.eu

Машината за еспресо ROK се задвижва ръчно – така че можете да контролирате колко кафеени масла се отделят чрез налягането, което прилагате. Без електричество – екологично! Елегантните лостове на ROK доставят истинско еспресо с плавна мощност. Това е приятно, 25-секундно притискане, което наистина ви свързва с чудото, наречено еспресо. Просто напълнете портафилтъра с най-прясното смляното еспресо, натъпчете го и го заключете на място. Не се притеснявайте, това е най-здравата част от комплекта, създадена за дълготрайност. Независимо дали е преварена в кухнята или на печка за трекинг, вашата гореща вода се доставя в камерата под налягане направена от топлоизолиращ стъклен композит чрез просто повдигане на рамената на металната конструкция. От тук нататък всичко е механична енергия – оставяйки електрическите помпи в миналото.

ROK Classic Espresso GC Maker | Espresso maker, Rok espresso maker, Espresso

Издърпването надолу на металните лостове прилага целия натиск, необходим за истинско еспресо. Очаквайте да почувствате известна съпротива  Един добър натиск отнема от 25 до 30 секунди, за да извлече всички онези прекрасни масла. Американо, капучино, лате, макиато, доброто двойно еспресо е основата за много стилове кафе. Искате ли малко пенливо мляко? Разгледайте удивителеният ръчен пенообразувател. Тази машина за еспресо без електричество използва 5-10 бара налягане, генерирано от два лоста отстрани на устройството, за да прокара гореща вода през слоя от фино смляно кафе, произвеждайки еспресо, което съперничи на това на големите производители на електрически машини за еспресо.  Ръчната кафе машина за еспресо няма електрическа помпа или нагревателен елемент, който да се износва, не изисква отстраняване на котлен камък или редовна поддръжка. Без цикли за измиване – просто изплакнете под чешмата. Без загуба на енергия в режим на готовност. Без капсули. И най-малкият въглероден отпечатък в своя клас.

Класическата машина за еспресо е супер гъвкава, позволявайки ви да добавяте топла или студена вода, за късо или дълго кафе. Можете дори да правите шотове с газирани напитки! Можете да видите, гордоста на дизайнерите в устойчивостта на тази машина.  Изхвърлете електрическата помпа и почувствайте извличането на кафето. Страхотен вкус, страхотно изживяване. Приятелски настроен към планетата. За разлика от всеки друг, той е за цял живот и се предлага с 10 години гаранция. Можете да закупите уникалната еспресо машина на цена от 219 евро.