продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Titaner Titanium измервателен уред за ежедневно носене

Запознайте се с новата титаниева линийка Titaner Titanium! Без значение какъв вид линийка използвате сега, в момента, в който видите тази уникална ежедневна линийка, ще почувствате, че настоящият модел вече не е привлекателен. Това е нова многофункционална творческа титаниева линийка която е със структура на спомагателна разграфена скала. Този малък измервателен инструмент хваща окото ни само с един поглед. Той е прост , елегантен и полезен. Различен от всяка друга линийка, неговият модулен дизайн го прави лесен за използване и забавен за игра.

Месинговата част е с красива декорация и улеснява плъзгането на долната част. Всяка част е прецизно обработена и съвпада идеално една с друга. Колкото повече части има, толкова по-трудно ще бъде да се направи перфектен завършен продукт. Майсторски изработените отделни части се комбинират в един наистина блестящ измервателен уред. Инструмента е особено удобен за измерване на предмети с разграфената линийка. С тегло 60 гр и дължина 130 мм уредът е особено подходящ за ежедневно носене.

Вместо гравиране с лазер, екипът е  избрал да направим всяка една линия с CNC обработка. Цената се покачва за всеки сантиметър от линийката, но все пак качеството е преди всичко. Въртящо се копче на рулера се намиране в долната част на линийката. С неговите  дълбоките жлебове е супер лесно да затегнете или разхлабите челюстите на инструмента със завъртането на копчето. Гладката и бързо плъзгаща се релса прави невероятно лесно определянето на дължината на измерваните елементи. Никога няма да забравите резултата от измерването. Можете просто да го заключите в позиция и да проверявате, когато пожелаете.

Освен за измерване на обикновени предмети, той може да се използва и като гаечен ключ за спешна употреба. Регулируемият дизайн го прави подходящ за всякакъв тип размер на шестостенна гайка. Регулирайте, заключете и завийте. Това е привличащ вниманието инструмент и за вашия джоб. Можете да добавите каквато и да е връв  за дупката на ремъка. Налице са три тритиеви слота, запазени за потребители, които искат да добавят тритиеви тръби към инструмента. При желание е възможно безплатно персонализирано гравиране. Titaner Titanium се предлага в Кickstarter на цена около 147 долара.