продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Hazel Quinn с първата бавна сокоизстисквачка без филтър

Hazel Quinn се гордее с разработването на първата в индустрията бавна сокоизстисквачка без филтър, която рационализира работата, извлича най-доброто от природата и минимизира окисляването за хора, които се стремят към ежедневна здравословна диета и благополучие. Правеики изцеждането на сок лесно, приятно и достъпно за всеки. Тъй като все повече хора придават голямо значение на здравето и имунитета, простото и удобно ежедневно изцеждане на сок с бавна сокоизстисквачка се превърна в съществена част от културата на готвене у дома. Тези тонове обемисти машини със сложни компоненти обаче могат да причинят допълнителни главоболия, отклонявайки се от първоначалната цел за лесна употреба. Уморени ли сте от отнемащо време почистване, сложно сглобяване/демонтиране, силно клатене и други допълнителни проблеми, причинени от традиционните дъвчещи сокоизтисквачки? Компактната машина на Hazel Quinn решава всички проблеми с един изстрел!

Представянето на истинска бавна сокоизстисквачка без филтър, която осигурява питателни напитки, като същевременно спестява на потребителите загуба на време и разхвърляни плотове, е особено спешно и важно. Благодарение на своя дизайн без филтър, бавната сокоизстисквачка Hazel Quinn, обещава ежедневна доза витамини. Тя отключва потенциала ви, като директно  ви доставя първокласни хранителни вещества. С повече пулп и по-малко загуба на фибри. Тази добре работеща машина прави възможно създаването на най-пресните сокове у дома. Освен това, чрез премахване на острия и порест филтър, който може да причини порязвания на пръстите и растеж на бактерии, той допълнително гарантира вашето лесно почистване, безопасна употреба и здравословно пиене.

Безопасният дизайн без остриета и финото смилане се осигуряват от персонализирана винтова спирала. От плодове до зеленчуци, неговите професионални винтови резби старателно изстискват и втечняват съставките, като същевременно запазват най-свежия вкус, текстура и хранителни вещества за вашата идеална ежедневна диета. Четири аксесоара за сокоизстисквачка, включително спирала за сокоизстискване, модул за обработка на храна, изходен отвор и тласкач, могат лесно да бъдат сглобени или разглобени в четири стъпки, за да реализирате вашата изключително бърза употреба и почистване. Пропускайки стъпката на почистване на досадния филтър, зацапан с целулоза, клиентите могат да постигнат 5 секунди удобно и бързо изплакване на винтовата спиралата без остриета без четка или друг инструмент.

Налице е намаляване на изходния шум до 65 dB, като се използва нискоскоростен червячен DC мотор с 80 RPM и 150 W ниска мощност, което позволява тихо и удобно приложение на устройството по всяко време на деня. Благодарение на компактния си дизайн, тази бавна сокоизстисквачка може да се използва удобно в различни сценарии и да се съхранява приятно в кухни с различни размери. Плавна работа, по-малко износване и дълъг живот подчертават чистото превъзходство на технологията  за двойна фиксация. Бавна сокоизтисквачка Hazel Quinn се предлага от Кickstarter  на цена от 77 долара.