продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Lugos най-стилният и многофункционален вентилатор

Горещото време, досадните насекоми, неудобствата в тъмното и изтощената батерия обикновено развалят забавлението ви на къмпинг. Ето защо е създаден Lugos. Той е проектиран да облекчи по-голямата част от вашите притеснения, свързани с пътуването, с минималистичен и функционален дизайн. Не е необходимо да носите толкова много екипировка, колкото сте правили в миналото. С Lugos можете да се насладите на най-удобния и изискан момент на къмпингуване. Lugos е шедьовър на мултифункционален вентилатор за охлаждане, осветление и репелент за насекоми. Перфектен за използване както на закрито, така и на открито.

Възможността за регулиране на височината и вградената кука позволяват вентилатора да се използва на пода, на масата или да се окачи на тавана на вашата палатка. Това, което е дори фантастично, е, че можете да го окачите на клон на дърво, за да получите най-естествения, освежаващ бриз. Lugos е най-добрият спътник, за да ви осигури вятърната енергия, която искате, от мека до силна. С технология за бързо зареждане, след едно зареждане от 4 часа, Lugos може да работи 15 часа непрекъснато. Край на паниката от изтощаване на батерията. Всичко, което трябва да направите, е да почувствате оптимален комфорт с lugos точно когато имате нужда и където имате нужда. Вентилатора се предлага  с безшумна функция, която работи на принципа на повече въздушен поток, по-малко шум, за да ви осигури по-добър сън.

Безжичното дистанционно ви дава свободата да превключвате на всеки режим на скорост и светлина от разстояние с минимално движение. Можете да държите дистанционното управление към задния панел на решетката. Кажете сбогом на ежедневната забързаност да намерите вашето дистанционно управление. Този страхотен вентилатор може да се удвои като източник на светлина, който ще излъчва нежен въздух и уютна светлина, за да задоволи едновременно вашите нужди от охлаждане и осветление. Друго предимство, което lugos има пред другите фен продукти е, че позволява обратно зареждане, така че можете да зареждате мобилния си телефон или нещо друго, което поддържа USB зареждане, когато сте в движение!

Lugos предлага не само чист въздух но и репеленти против комари! Които ви помагат да останете хладни, като в същото време прогонвате досадните насекоми. Така едно устройство може да създаде най-комфортните условия по време на вашето пътуване. Налице е възможност за ароматерапията. Независимо дали у дома или на открито, винаги можете да добавите капка от предпочитаната от вас парфюм, за да изградите незабравим момент с вашите близки. Може да вземете вашия вентилатор за къмпинг Lugos от Кickstarter  на цена от 109 долара с 34%  отстъпка от цената на дребно.