продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

лична грижа

Salt Stone терапия със суха сол в уюта на вашия дом

Вековната практика на халотерапия или терапия със суха сол е процес на вдишване на микроскопични частици сол за естествено прочистване дълбоко в белите дробове и дихателните пътища . Често се препоръчва от лекари, уелнес практикуващи и треньори по атлетика. Всички доказани предимства на терапията със суха сол може да ги имате в комфорта на вашия дом. Получете облекчение от алергии създайте подсилен имунитет и по-чисти бели дробове само за 5 минути на ден. Запознайте се със Salt Stone който представлява микроверсия на професионалната технология за солна стая, за да аерира сух солен въздух в дробовете ви, направо в уюта на вашия дом.

Сега можете да получите незабавно облекчение, като вдишвате концентриран въздушен поток от медицинска сол, която е 100% естествена и не съдържа лекарства. Уредът може да повлияе благоприятно на астма, алергии, настинка или кашлица, хронична обструктивна белодробна болест, респираторна инфекция, проблеми с дишането, свързани с тютюнопушенето и др. Налице са три персонализирани сесии, които да отговарят на вашия уелнес график. 3-те изходни времена на сесии ви от 5, 10 и 15 минути ви позволяват да персонализирате изживяването, което е идеално за вас.

Salt Stone: Naturally Cleanse Respiratory Airways | Indiegogo

Всяка сесия помага за незабавно облекчаване на симптомите и може да укрепи респираторното здраве в дългосрочен план. Използвана ежедневно, терапията със суха сол може да подобри здравето на белите дробове. Намалява възпалението. Поддържа свободно и лесно дишане. Подобрява енергията и издръжливостта. Изхвърля чужди дразнители, алергени, замърсявания и микроби. Увеличава производството на червени кръвни клетки. Укрепва на имунитета. Насърчаване на по-добър сън. Перфектният преносим дихателен детокс за всеки.

С 10+ часа живот на батерията и регулируеми настройки, за да отговарят на нуждите ви, е лесно да се подмладите навсякъде! Просто дръжте Salt Stone на 90 см от носа и устата си за пълно пречистване. Превърнете чистата сол в ефективно, надеждно респираторно прочистване с натискането на един бутон. Постигнете естествено прочистване на дихателните си пътища.  Можете да закупите  иновативният уред сега от Indiegogo на цена от 219 долара с 42% отстъпка от пазарната цена която ще е 379 долара.