продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Bigme inkNote Color първият в света цветен таблет с E-Ink мастило

Представяме ви Bigme inkNote Color, първият в света 10,3” истински цветен таблет с електронно мастило с 8MP задна камера и 5MP предна камера. Оборудван с E-ink Kaleido (цветна електронна хартия за печат) плюс екран, inkNote Color който предлага 226 PPI за черно-бяло и 117 PPI за цветно съдържание, което представя ярък като хартия и удобен за очите дисплей за четене, писане и скициране. Дисплеят на Bigme inkNote Color осигурява висока разделителна способност от 1872 на 1404 пиксела за остър и ясен дисплей за черно-бяло съдържание и  936 на 702 пиксела за цветно. Този 10,3-инчов екран е способен да показва комикси, списания, вестници и книги в зашеметяващ цвят. Четири различни режима на скорост на екрана осигуряват повишена производителност за снимки към текст, сърфиране в мрежата или гледане на видеоклипове.

Bigme inkNote Color представя остър и ясен дисплей за всяко съдържание. С 8MP задна камера, той може да конвертира снимки в текст, за да създава документи, да добавя анотации и да качва на мобилно устройство или лаптоп чрез приложение по всяко време. С 5MP предна камера, inkNote Color ви позволява да се свързвате със света лице в лице по всяко време. С четири интегрирани шумопотискащи микрофона, inkNote Color може да се използва за гласова диктовка, като глас към текст с помощта на приложението за водене на бележки. Разпознаването на реч е съвместимо с до 37 езика включително български с 98% точност. Можете също да използвате микрофоните за приложения като WhatsApp, Discord или WeChat. Конфигурирани с интелигентна система за гласово управление, Bigme inkNote Color позволява работа със свободни ръце, която оптимизира работния ви процес и повишава производителността ви.

Под капака inkNote Color има 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. За още по-голям капацитет за съхранение, вградената SD карта добавя допълнителни 128 GB място за съхранение. Таблетът също има SIM карта с възможност за 4G интернет достъп. Bigme inkNote Color може да бъде напълно контролиран от вашия глас. Екранна снимка, изключване, нови бележки и други могат да бъдат постигнати чрез използване на прости гласови команди. inkNote Color може да разделя екрана и да го превключва хоризонтално или вертикално, за да рационализира работния процес и многозадачността и удвоява ефективността ви при четене, анотиране или работа по преводи на документи.

Bigme InkNote Color работи с Android 11 и се доставя с предварително инсталиран Google Play, което ви дава възможността да изтегляте милиони приложения за учене, работа и забавление. Капацитетът на батерията от 4000 mAh може да поддържа до 26 дни в режим на готовност, до 20 часа употреба наведнъж. Bigme inkNote Color също включва мощна функция за криптиране на пръстови отпечатъци, за да запази информацията ви защитена по всяко време. Можете да имате своят цветен E-ink таблет в Кickstarter на цена от 539 долара с 23% отстъпка.