продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

ACTAMID M8S наи-малкият мини компютър на пазара

Тенденцията за развитие при мини компютрите винаги е била да се максимизира най-мощната производителност с минимален обем, което е и най-голямото предизвикателство за ACTAMID. Затова екипът на  компанията ви представя най-новия мини компютър наречен M8S, който е базиран на процесора Pentium Silver N6005 и е наи-малкият мини компютър на пазара в момента. В самото начало при проектирането на M8S дизайнерите дадоха основен приоритет на баланса между функционалност, стил, мощност, I/O портове, свързаност и размера на компонентите и частите. M8S е малък, но мощен, той интегрира двойни мрежови портове, три USB 3.0 порта както и три HDMI видео порта, RGB осветление, надграждащи се и сменяеми мрежови карти, бързо разглобяема обвивка и др. Той е най-малкият мини компютър на пазара с най-разширяемите интерфейси и поддържа бързо разглобяване и сменяема обвивка.

3画面で仕事の効率をアップ! 手のひらサイズのWindows 11 PC ACTAMID「M8S」 HDMIポートx3 RJ45ポートx2を装備 [インターネットコム]

M8S разполага с процесор Intel Pentium Silver N6005 който е четириядрен от серията Jasper Lake, пуснат в началото на 2021 г., специално проектиран за мини компютри и мини хостове. M8S е с дизайн за бързо разглобяване, настройка тип клипс, с 9 точки на  свързане с машината. Оптимизиран за разглобяване, удобен за почистване и надграждане на хардуера. M8S може да поддържа 4K@60hz и свързване на до 3 екрана. Пълните функции могат да се показват едновременно и асинхронно, за да отговорят на специалните изисквания, като борсова търговия, продажби в електронната търговия и други работни среди. Не можете да си представите, че такъв малък по размер Mini PC може да бъде оборудван както с 3,5 мм аудио жак (включително функция за микрофон), така и с интерфейс за захранване type-c.

ACTAMID M8S Colorful Palm-sized Mini PC Launched with Intel N6005 – minixpc

Налични са до 16 GB, вградена RAM памет. Вътре в M8S има SSD  за съхранение на вашата операционна система и файлове. Капацитетът е гъвкав от 64 GB до максимум 2 терабайта за документи, презентации, видеоклипове, снимки и други файлове. Безжична карта AX201, поддържа WIFI 6.0 и Bluetooth 5.2. Безжична мрежа WIFI AX201. Технологията увеличава скоростта на интернет с 1,5 пъти в сравнение с предишното поколение, като ефективно намалява претоварването на мрежата и забавянето на данните и ви осигурява супер гладко сърфиране. Както мрежовата карта, така и твърдият диск могат да бъдат надстроени при поискване. M8S идва с вентилатор с 3000 RPM, с нисък шум и голям обем на въздуха, лесно отговаря на изискванията за разсейване на топлината. Дори при 100% натоварване на вентилаторът няма никакъв проблем, за да работи нормално.

M8S може да се монтира на гърба на дисплея със стандарта VESA, което прави бюрото ви организирано и лесно за управление на кабелите. Малък размер на M8S, свободен за поставяне навсякъде на работния плот. Всички M8S идват с най-новия предварително инсталиран Windows 11, което означава, че не е нужно да харчите допълнителни пари за закупуване или инсталиране на нова операционна система. M8S е готов за използване, когато го получите. Освен за изпълнение на офис задачи и като домашен компютър, той може да се използва и като POS, дигитални табели, рекламен дисплей, конферентно изложение и др. Мини компютърът може да бъде ваш от Кickstarter на начална цена от 239 долара.