продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

CamelBak ChillBak Pack 30 за храна напитки и охладени течности

Всички познаваме CamelBak с техните бутилки за вода и опаковки за хидратиране, които поддържат хидратирани туристи, къмпингуващи и любители на открито от всякакъв вид в продължение на много години. Вместо просто да съхранява вашите освежителни напитки, CamelBak ChillBak Pack 30 прави следващата стъпка, като поддържа тези напитки студени за продължителни периоди. Точно така, CamelBak току-що създаде охладителна раница, която интегрира един от техните популярни пакети за хидратация, което ви позволява не просто да останете хидратирани, но да го направите с охладени напитки за максимално освежаване. Освен това няма нужда да отваряте опаковката, да бръкнете и да вземете питие вътре, когато ожаднеете – просто отпийте от опаковката за хидратиране спомоща на монтирания кран и сте готови, което ви позволява да останете в движение, вместо да се налага да спирате по всяко време.

CamelBak ChillBak Pack 30 е хладилна раница с изолирано основно отделение с размери, които побират до 6,8 кг лед или  24 кутии от напитка по ваш избор, което ви позволява да носите достатъчно освежаващи напитки, за да утолите адекватно жаждата на малка група. Въпреки че екипировката не изброява типа изолация, която използва, те твърдят, че е достатъчно подсилена, за да позволи на торбата да задържи лед до 72 часа, което ви позволява да се наслаждавате на студени напитки насред нищото в продължение на три дни или повече, което го прави полезен и за еднодневни пътувания и пикници. Вътре е включен изолиран разделител, който можете да използвате, за да разделите горната и долната част, в случай че искате да вземете със себе си храна, която не искате да се накисва в ледена вода.

Тъй като е продукт на CamelBak, той интегрира 6 литра пакет за хидратация в задния панел, което ви позволява да носите достатъчно вода за малка група. Тъй като е предназначено за групова употреба, те смениха вентила за захапване в замяна на кран, така че можете да изтеглите вода направо във вашата бутилка за пътуване CamelBak. Да, кранът е достъпен отвън, без да е необходимо да отваряте ципове или да разкопчавате копчета, което позволява на вашите приятели да вземат малко вода, докато всичко остава на гърба ви. CamelBak ChillBak Pack 30 не е компактна чанта. Всъщност тя е по-широка от типичната ви раница, с полутвърд профил, който вероятно е необходим за постигане на тридневния рейтинг за задържане на лед.

За да осигурите удобно носене, докато теглите 14  кг, плюс-минус, на гърба си, презрамките и задният панел са щедро подплатени, с колан за кръста, който разпределя натоварването равномерно, за да го поддържате стабилен, докато сте на поход. Другите функции включват джоб за аксесоари в зоната на подвижния горен капак за допълнително съхранение и страничен разтеглив джоб с размери за бутилка вода. CamelBak ChillBak Pack 30 е наличен сега на цена от 300 долара.