продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

ISSIMO 45 първия S-Pedelec на пазара с дросел

Италианският производител на двуколесни превозни средства Fantic пусна своята линия ISSIMO като по-устойчиво и удобно решение за градска мобилност. Сега компанията разширява гамата си за електронна мобилност с новия ISSIMO 45, рекламиран като първия S-Pedelec на пазара с дросел. Превозното средство може да се използва или само с педалите, само с газта, или чрез комбиниране на педално подпомагане с газта. Синоним на безопасност и стабилност на всякакъв терен, благодарение на своите колела с 20 инчови 10 см широки гуми и нисък център на тежестта, новият ISSIMO 45 е S-Pedelec версията на ISSIMO. Той е оборудван с 500 W Bafang мотор с максимален въртящ момент от огромните 120 Nm и 600 Wh батерия, но водачите могат да изберат втора батерия, за да удвоят обхвата до 100 км.

ENVIOLO Heavy Duty с непрекъснато променлива трансмисия в задната главина осигурява скоростните предавки на електровелосипеда. Тази главина и нейното колело се обвиват в широка гума с градски протектор. Между 80-милиметровата вилка на предното окачване и гумите с голям обем, това трябва да осигурява доста леко каране както по поддържани, така и по неравни пътища. Като велосипед за пътуване до работното място, ISSIMO 45 представлява нова възможност за придвижване из града при пълна свобода и с уважение към устойчивата мобилност. Дизайнът, спечелил международни награди, може дори да бъде персонализиран според собствения ви стил и нужди.

Максимална скорост от 40 километра в час може да бъде постигната с педала на газта в изцяло електрически режим тип скутер, с педали с помощта на педала (S-Pedelec) или в комбинация от S-Pedelec и газ. За използване на максималният въртящ момент при изкачване като идеалният режим за оползотворяване на мощността на двигателя по стръмни склонове. Тук също е възможно да се използва само с дросела като скутер или с педално подпомагане като мощен e-Bike или дори да се комбинират двете възможности.

fantic issimo 45

Налице е Режим „Нула“ : Избирането на нулево ниво възпрепятства всяка помощ от двигателя, така че електровелосипеда  може да се използва само чрез въртене на педалите. Това е идеално, когато се подготвяте за справяне с дълги участъци на спускане или за спестяване на консумация на батерия. Дисплей на кормилото показва вашата скорост и нивото на батерията на педелека. Конструктивно  дизайна на конструкцията е решен в красиво оформена алуминиева рамка. ISSIMO 45 предлага сериозна производителност и функционалност, но си има цена. Цената за Европа е определена на 3 590 евро.